Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer metin2 na minthost.pl ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy polecacie ten host do założenia serwera dedykowanego ? 

Jest to dedyk cena 89 zł, Parametry:

• Intel Pentium G3220 2x3.0GHz
  • Pamięć RAM 4 GB DDR3 1600 MHz
  • Dysk twardy 1000 GB SATA3
  • Bez limitu transferu
  • Ochrona DDOS w pakiecie GRATIS

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

To zależy czy chcesz stawiać serwer dla 200osób czy dla 1000.

Ten dedyk co podałeś ma bardzo słaby procesor, oraz mało ramu. Utrzyma może 250osób. Co do samej serwerowni się nie wypowiem, bo nigdy nic u nich nie miałem.

Opublikowano

Nie polecam minihosta.. Maszyny nie utrzymują serwera dodatkowo padają im dyski i gry prosisz o reinstala wypominają Ci że musisz zapłacić bo dysk padł z twojej winy (Reinstal: 20-30zł) .. Pozdrawiam i nie polecam. ;]

Opublikowano

nie polecam tej serwerowni mam u nich w cale nie slabego vps ktory powinien chodzic bez problemu na 1 ch a tu takie lagi zacina sie caly vps a dodam jeszcze ze serwer bardzo czesto sam sie resetuje:)

jezeli juz to polecam ovh

Opublikowano

Odradzam osobiście z  minthost... , dosyć tanie i wydajne serwery np do testów oferuje Kimsufi które jest powiązane z OVH tylko jest jeden problem ich serwery schodzą jak ciepłe bułeczki :)

Opublikowano

Już lepiej ovh za 320 zł (mniej więcej) i masz ze wszystkim pewność.

...................\/...................

Opublikowano

Moim skromnym zdaniem stawianie tam serwera to zwykła strata pieniędzy. Chyba lepiej gdybyś zainwestował na 

http://mt2host.com/

Możesz kupić tani VPS pod testowanie serwera czy zabawę i droższe VPS/Dedyki na postawienie serwera dla graczy oraz ciągłego rozwoju serwera.

- Masz pomoc w instalacji oraz DDos Protection. 

UGBPHQ1B.png

Opublikowano

Moim skromnym zdaniem stawianie tam serwera to zwykła strata pieniędzy. Chyba lepiej gdybyś zainwestował na 

http://mt2host.com/

Możesz kupić tani VPS pod testowanie serwera czy zabawę i droższe VPS/Dedyki na postawienie serwera dla graczy oraz ciągłego rozwoju serwera.

- Masz pomoc w instalacji oraz DDos Protection. 

Zarówno drogi vps jak i dedyk pod sam serwer. Nie polecam poza tym coś ta firma mi jakoś nie pasuje bał bym się o swój projekt a bardziej o wyciek plików. Host do testów exone a do serwera sdc.

791f747188ac8.png

Opublikowano

Zarówno drogi vps jak i dedyk pod sam serwer. Nie polecam poza tym coś ta firma mi jakoś nie pasuje bał bym się o swój projekt a bardziej o wyciek plików. Host do testów exone a do serwera sdc.

Sdc nie radzi sobie z atakami tcp syn wiem bo mialem tam kiedys dedyka ale przeniosłem sie do ovh

33748387117269464751.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...