Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] Jak używać Volibota?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem nie wiem jak odpalic i co trzeba powpisywac w tym VoliBocie, brak zapoznania z mojej strony dal by mi ktos jakies zdjecia jak to zrobic krok po kroku, wyłacznie Polskie! Albo filmik dziekuje dobre odpowiedzi nadażam +1.

Opublikowano

w folder config wchodzi i plik accounts i wpisujesz tam login i hasło i tryb rozgrywki np aram,begginer_bot

a w setting tam gdzie jest LauncherPath= wpisujesz sciezke lola jak jest na c w folderze lol to C:\lol\   < pamietaj by zamknac sciezke

odpalasz volibota

pewnie chcesz expic konto

to w l# autosharporting potrzebujesz takiego skryptu  i zaznaczasz i to wszystko

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

w folder config wchodzi i plik accounts i wpisujesz tam login i hasło i tryb rozgrywki np aram,begginer_bot

a w setting tam gdzie jest LauncherPath= wpisujesz sciezke lola jak jest na c w folderze lol to C:\lol\   < pamietaj by zamknac sciezke

odpalasz volibota

pewnie chcesz expic konto

to w l# autosharporting potrzebujesz takiego skryptu  i zaznaczasz i to wszystko

Wielkie dzięki, nie miałem zamknięte i nie odpalało mi xD

Jeżeli piszesz do mnie, proszę użyj opcji cytuj <3

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

@1361622928-U485574.pngSzymax23 nie polecam w ogóle tego używać i tak dostaniesz bana, strata czasu

Potwierdzam jak kolega napisał lvl'owanie kont, czy samo używanie bot'ów 200% ban w przeciągu najbliższych kilku dni.(w 99% przypadkach tak jest) zwłaszcza z l#.

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...