Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystko działa wystarczy czytać ze zrozumieniem i to zrobić zawsze można napisać na pw jak coś się nie wie zawsze pomogę. A jak już śmierdzi jajami proponuje udać się pod prysznic w celu umycia.

Opublikowano

@VegasMt2 Ech znów te dzieci z serwera Revolution :/

Serwer może być całkiem dobry. Trzeba tylko trochę dopracować parę rzeczy. Przede wszystkim dodajcie wiecje pluginow i opiszcie serwer.

2cy5dna.jpg
Opublikowano
Otwieracie serwer a nawet nie potraficie dać działającej paczki! Polecam taką zajebistą Administracje! Wpierw idźcie do szkoły a nie gracie w minecrafta! 

PS; ten  dami11500 To taki p**** jak c**j! Jest Jebanym nobem bez kolegów!

Pozdrawiam Morning!

Opublikowano

Paczka działa wystarczy pobrać ręcznie i wkleić do folderu zawartosc jutro postaramy się o normalny launcher dla tych którzy nie ogarniają.

Opublikowano

Otwieracie serwer a nawet nie potraficie dać działającej paczki! Polecam taką zajebistą Administracje! Wpierw idźcie do szkoły a nie gracie w minecrafta! 

PS; ten  dami11500 To taki p**** jak c**j! Jest Jebanym nobem bez kolegów!

Pozdrawiam Morning!

Proszę mnie kuta** nie obrażać bo sam nie masz kolegów bo jedynym twoim kolegom byłem ja ale że już nie jesteś moim kolegom to nie masz kolegów i pozostał ci jedynie minesraft.

Opublikowano

Obczaje serwer ale nie wiem czy zawitam tam na długo bo czytając komentarze odechciewa mi się ... ;[ Ale zobaczę bo może to być nie prawdą co piszą powyżej!

@Edit jak miło że nawet się zainstalować nie chce ... Nie polecam panowie

thczcu9udp7h5l0zg.jpg

Opublikowano

Jak ktoś nie umiał zainstalować paczki jak pisało to potem pisze takie głupoty. Ale nic się nie martw dla takich ludzi zrobiłem instalator.

Opublikowano

Obczaje serwer ale nie wiem czy zawitam tam na długo bo czytając komentarze odechciewa mi się ... ;[ Ale zobaczę bo może to być nie prawdą co piszą powyżej!

@Edit jak miło że nawet się zainstalować nie chce ... Nie polecam panowie

Bardzo dziwne że akurat tobie się nie chcę zainstalować skoro z 10 osób już to instalowało bez najmniejszych problemów.

Jeżeli ktoś by miał jakieś problemy pytania zawsze pomogę na pw.

@ Poprawiony instalator we wcześniejszym trzeba było ręcznie określić ścieżkę teraz robi to automatycznie.

Opublikowano

Serwer bardzo dobry sam osobiście gram i polecam jedynym błędem jaki napotkałem to niedziałające quarry 

1390155547-U554535.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...