Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wykryli bola?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiemy juz  ze to najwieksza fala banow w historii bola, moje wszystkie konta i moich kumpli lezą (te w diamentach z dzisiatkami skinow tez:D )

Jak do tego doszli?  Ja gralem codziennie na bolu i przyjalem bana, ale kiedys gralem tez kilka razy na l#.

Moj brat gral ostatnio na bolu 2 miesiace temu i tez wczoraj dostal bana.  - oznacza to ze ten cichy patch sprzed kilku dni nie mial zadnego znaczenia, padaja konta na ktorych grano

na skryptach nawet kilka miesiecy temu :(

Jak riot do tego doszedl? Jest kilka drog, wymienie juz te wymyslone przez uzytkownikow:

- zostalismy nagrani (w sumie najbardziej prawdopodobne, to by wyjasnialo dlaczego tak wielu graczy nie dostalo bana w wciaz graja, to nie jest mechanizm wykrywajacy bola, bo gdyby tak bylo to nikt by nie gral a jak wiadomo wciaz tysiace osob grają na bolu/l# i maja sie swietnie, po prostu ktos nas zglosil i wysylali filmiki :(

- dziura w skrypcie, teorie spiskowe itp sa imo przesadzone i smieszne, rito nie kontaktowal sie z nikim zeby odkryc LISTE BOLOWCOW - nic z tych rzeczy

- pamieac ram, oczytywanie wiadomosci powitalnej bola itp - tez bez sensu bo duzo osob nie dostalo bana, wychodzi na to ze tylko raporty i filmy na potwierdzenie uzywania bola :( 

Prosze o wasze propozycje i spekulacje, czy w najblizszym czacie mozna bedzie pykac na bolu.

Opublikowano

Śmieliście sie z nas że cebule na l# grają, teraz troche beka z was xDDD Nikt za l# nie dostal tylko za bole..

Udowodnij. Gram na BoLu od 3 lat i bana nie mam na żadnym z kont a gram bez przerw.

Opublikowano

Ja nie gralem na bolu od około roku a też dostałem, support mi tak odpisał

gv0rTIC.png

To odpisuje bot, każdemu tak odpisali.

­345mulx.jpg

Opublikowano

Śmieliście sie z nas że cebule na l# grają, teraz troche beka z was xDDD Nikt za l# nie dostal tylko za bole..

Ja dostałem bana za jednorazowe użycie L#. Nigdy nie cheatowałem, raz pokusiło i po koncie xD

­azYIWDl.png

Opublikowano

Ja nie gralem na bolu od około roku a też dostałem, support mi tak odpisał

gv0rTIC.png

Z tego co widzę każdy kto napisał do SUPPORTU otrzymał taką samą odpowiedź ... Ciekawe co mi odpiszą również do nich napisałem :D 

­

Opublikowano

Udowodnij. Gram na BoLu od 3 lat i bana nie mam na żadnym z kont a gram bez przerw.

Być może bany będą leciały falami.

Opublikowano

po co wy sie w jakis detektywow bawicie skoro tak naprawde tylko tworcy obydwu programow wiedza o co chodzi to sa tylko domysly.

pewnie odpaliles z gimbo kolegami legendary clienta i poszlo.

no to nie wiem moze 4.13 ban wave część dalsza

zwontpilem w to forum

Opublikowano

@whatareyoudoing używałem LC i nie mam bana >.< używałem także BoL'a, L#, Mkjogo ... dziwie sie ze mam konto

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...