Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]2 Sugestie

Brand.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Jeśli np. W Dziale z Metinem ktoś zada pytanie typu "Czy Serwer działa" to jest miliard odpowiedzi typu "Nie" . CHodzi o to, że w ten sposób nabijane są bezsensowne posty. Moim zdaniem, jeśli jedna osoba napisze "Nie", a 2 tak samo, to tej 2 powinien należeć się warn, tak samo z dalszą liczbą userów.               Nie wiem, czy kminicie, ale pisze to na szybko ;>

2. Dawanie like. Wiele osób pisze, że da np. 150like za Sygnature. Można było by ustawić opcje dawania xx like (oczywiście max to jest aktualny 24 godzinny limit) Jeśli ktoś daje np. 150 like, to nie jest fajne szukać 150 postów i ich likować. Proponuję dodać specjalną opcje w Profilu typu "Daj like" dzięki niej szybko będzie można dodać komuś like, nie tracąc na to 1 czy 2 godzin.

Mam nadzieje, że coś z tym ogarniecie, bo jest to uciążliwe.

Opublikowano

1. Tak, bo tylko posty tak lecą.
2. Było i nie przeszło choć mi taka opcja by pasowała. Zrobiłbym to tak:
Ktoś ma 10like co 24h, więc używa tej opcji i może dać maks 10 like. I potem za 24h, gdy mu przybędą like może to powtórzyć.
Jestem na tak.

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

1. Tak, bo tylko posty tak lecą.

2. Było i nie przeszło choć mi taka opcja by pasowała. Zrobiłbym to tak:

Ktoś ma 10like co 24h, więc używa tej opcji i może dać maks 10 like. I potem za 24h, gdy mu przybędą like może to powtórzyć.

Jestem na tak.

­

Opublikowano

1. Tak.

2. Nie. Like to nie jest waluta, jest to jednorazowe podziękowanie za coś.

Ehh, ale jeśli ktoś daje dużą liczbe like, no to nie będzie siedział 2h i szukał postów i klikał ;>

Opublikowano

1. Jest już warn za powielanie odpowiedzi z tego co wiem.

2. Nie, bezsensu. 

Opublikowano

1. Tak.

2. Nie. Like to nie jest waluta, jest to jednorazowe podziękowanie za coś.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

­

r3ePj8E.png

Admin Cienia
Opublikowano

Ad. 1 Od dawna istnieją warny za powielanie odpowiedzi, wystarczy zgłosić dany post.

Ad. 2 Taka sugestia była już poruszana i odrzucona.

Podsumowując 2x nie.

1294477714-U1.png

Opublikowano

1 : Powielenie odpowiedzi .  Ps. Nie Warnujemy postów w temacie np : Pojedynek, Co wybrać "x czy y" ... bo oczywiste jest, że posty będą się powtarzać .

2 : Jeśli ja poświęciłem dla Ciebie 15 min na stworzenie sygnatury/avatara to chyba możesz poświęcić mi 5 min. na danie obiecanych lajków ;) ?

Podsumowując Nie .

1363095337-U286162.png

Opublikowano

1. Zdecydowanie tak

2. Jest coś takiego jak wejdziesz w profil masz napisane "ulubione" i to zdecydowanie wystarczy pod warunkiem że dana osoba ma już laski ale to co napisałeś też jestem na nie

Opublikowano

1. Przecież dostają ludzie warny za powielanie odpowiedzi, wystarczy wysłać raport.

2. Nie, jeżeli komuś zależy to da lajki normalnie, od tego jest zakładka Lubiane.

Opublikowano

Ehh, ale jeśli ktoś daje dużą liczbe like, no to nie będzie siedział 2h i szukał postów i klikał ;>

Według regulaminu wgl za takie oferty praca za like powinny być bany ;c

1. Pewnie

2. Nie

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

Ad. 1 Od dawna istnieją warny za powielanie odpowiedzi, wystarczy zgłosić dany post.

Ad. 2 Taka sugestia była już poruszana i odrzucona.

Podsumowując 2x nie.

f

Opublikowano

Ad.2. To wszystko idzie w nieodpowiednim kierunku. o.O Nie ułatwiajmy nabijania reputacji "kolesiostwu".

Ktoś wyżej słusznie napisał, że jeśli dajesz lajki komuś np. za grafikę, to możesz się poświęcić i poklikać trochę, skoro grafik też poświęcił swój czas. Jestem na nie.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

1 : Powielenie odpowiedzi .  Ps. Nie Warnujemy postów w temacie np : Pojedynek, Co wybrać "x czy y" ... bo oczywiste jest, że posty będą się powtarzać .

2 : Jeśli ja poświęciłem dla Ciebie 15 min na stworzenie sygnatury/avatara to chyba możesz poświęcić mi 5 min. na danie obiecanych lajków ;) ?

Podsumowując Nie .

Opublikowano

1. Tak czasem aktualnie nie jest?

2. było nie

Chcesz abym przeczytał twojego posta dodaj mój nick ;)

Szukam pracy­

9704614430021861204355.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...