Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam współpracy] FuZeQ

FuZeQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, może zacznę od początku. Razem z kumplami zakładamy serwer Metin2 i poszukujemy ts'a aby można było na nim posiedzieć i przyjmować na niego graczy. 

Gdy był by ktoś chętny lub chciał bym uzyskać więcej info proszę pisać PW na pewno się odezwę.

Pozdrawiam.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

serwer już ruszył ?? mam ts 256 slotów licka płatna adminsitracja ogarnięta wszyscy +18. Gdy liczba osob urośnie na ts do 230 od razu automatycznie będziemy mieli 512 slotów mamy już tak średnio 140 osób dziennie :) Więcej informacji na pw.

Opublikowano

Ja rownieżartuje posiadam TS 256 slotów, stabilny hosting, administracja w trakcie budowy, aczkolwiek całą wam strefę wraz z drugim technikiem możemy stworzyć, sporo rang niskie pingi, moje gg:49874482

Uczeń
Opublikowano

Ja rownieżartuje posiadam TS 256 slotów, stabilny hosting, administracja w trakcie budowy, aczkolwiek całą wam strefę wraz z drugim technikiem możemy stworzyć, sporo rang niskie pingi, moje gg:49874482

Serdecznie Polecam Produ_Cent mój ziomek pomógł mu z zakupieniem maszyny Ale chłopak ma licencje na 256slotów + zawsze teamspeak mu zwiększy jest ugadany po znajomościach ziomka mego ^ ^.

579571423327107377857.png

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...