Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]Konto w Minecraft Premium

Afryk4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa rzeczy: Minecraft Premium
Metoda kontaktu: PW na mpcforum
Opis rzeczy: Jest to konto premium do minecraft z nick'iem " xAfryk4 "
Oczekiwana/oferowana cena: PSC 70 zł lub skiny cs:go
Zdjęcia/inne informacje: Konto kupione z strony minecraft'a za 100 zł. Oczywiście zmiana e-mail na konto kupującego. 

INTERESUJĄ MNIE TYLKO POWAŻNE OFERTY NIE JAKIEŚ OSZUSTWA. NIE GRAM JUŻ W MINECRAFT'A DLATEGO TO KONTO NIE JEST MI POTRZEBNE I NIE MAM ZAMIARU NIKOGO NA NIE OSZUKAĆ.

PISAĆ PW :)

Opublikowano

@matix212 a w gratisie zmiana e-mail po 2/3 dniach i brak dostępu :)

@topic jak byłoby coś mniej cenowo moglibyśmy się dogadać ale 70 zł trochę dużo z racji że dołożę 10 zł i mogę sam swój nick ustawić ;/

TEMAT

Opublikowano

@pablos11

parę miesięcy temu (z 6) znajomy kupił smsem za 30zł minecrafta premium na allegro (gość pisał że można smsem) i działa mu konto do dziś. :) A co najważniejsze, do dzisiaj jest zadowolony i kupił wiele kont do gier tego typu które działają do dziś.

1359121200-U261555.png

Opublikowano

Raz na 100 się trafi szczęście pamiętaj że jakiekolwiek kupowanie czegoś jest ryzykiem nawet tutaj a allegro nie zainteresuje się kradzieżą za 40 /100zł niestety tutaj można komuś popsuć opinię potem

TEMAT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...