Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arma 2 - problem z multi

dawidj125

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Posiadam podstawową wersję Arma 2. Czy da się zagrać w Arma 2 Multiplayer? Od jakiegoś czasu nie pokazują się serwery na liście serwerów. Wyczytałem, że multiplayer już nie działa. Podobno jak łączysz się bezpośrednio z serwerem to powinno działać ale nie działa. W czym problem? Proszę o pomoc

Opublikowano

Posiadasz zwykłą armę 2 czy arma 2 free? na stronie internetowej piszę że arma 2 free została wycofana i nie można już grać przez multiplayer. 

Opublikowano

Posiadasz zwykłą armę 2 czy arma 2 free? na stronie internetowej piszę że arma 2 free została wycofana i nie można już grać przez multiplayer. 

Przecież autor napisał, że posiada podstawową wersję Army 2. Wracając do tematu. Tak można grać w multiplayer. Wyszukiwarka przestała działać wtedy kiedy upadło GameSpy o ile pamiętam. Na internecie lub gametrackerze powinny być jakieś serwery. ;) Musisz się łączyć bezpośrednio.

Opublikowano

Przecież autor napisał, że posiada podstawową wersję Army 2. Wracając do tematu. Tak można grać w multiplayer. Wyszukiwarka przestała działać wtedy kiedy upadło GameSpy o ile pamiętam. Na internecie lub gametrackerze powinny być jakieś serwery. ;) Musisz się łączyć bezpośrednio.

Dzięki ale ja mam też taki problem że łącze bezpośrednio z serwerem z listy gamertracker a i tak nic się nie dzieje.
Opublikowano

Dzięki ale ja mam też taki problem że łącze bezpośrednio z serwerem z listy gamertracker a i tak nic się nie dzieje.

A wyświetla się jakikolwiek komunikat?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...