Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Enderchest - wejście na strone

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Czy wy tez nie możecie wejść na strone www.enderchest.pl? Mam tam serwer, jest on  trakcie budowy i wczoraj po skończonych pracach wyłączyłem go a dziś już nie mogę wejśc na tą stronkę żeby go włączyć. Próbowałem na dwóch kompach i na telefonie (z pakietu) i nigdzie nie mogę na ich stronkę wejść.

Opublikowano

Poczekajcie 30-60 minut trwają może jakieś prace techniczne, lub coś po prostu nowego dodają. ;)

Opublikowano

Teraz udało mi się wejść ale ładowało chwilę, udało mi się przez internet explorer. Przez mozillę za china ani na kompie ani na telefonie. Nie wiem co oni mają za stronę ale wczoraj jescze jakoś chodziło.

Opublikowano

To ja nie wiem co jest, mam neta z neo 10 Mb/s i inne strony działają tu i tu i ostwierają sie praktycznie natychmiast a z ta mam problemy.

Opublikowano

To ja nie wiem co jest, mam neta z neo 10 Mb/s i inne strony działają tu i tu i ostwierają sie praktycznie natychmiast a z ta mam problemy.

no też tak teraz mam ._.

Opublikowano

To tak jak napisałem wcześniej, poczekajcie 30 minut lub godzinę, i ponownie włączcie stronę. Jeżeli to nie pomoże, to wyczyśćcie ciasteczka, całą historie przeglądarki. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...