Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szkoda, że za ten skrypt najprawdopodobniej poleciały bany.

No to jestem żywym przykładem że to nie za to. Nigdy nie używałem tego bądx podobnych skryptów.

Opublikowano

Szkoda, że za ten skrypt najprawdopodobniej poleciały bany.

szkoda, ze mam w to wyjebane, a jedynie odpowiadam. Poza tym najprawdopodobniej nie wiesz za co polecialy bany. Z tego co widze latasz i klekoczesz, a nie wiele wiesz. Uzywam tego skryptu od ponad 2 tygodni, dzis uzywalam takze. Bana jak nie bylo tak nie ma. 

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

szkoda, ze mam w to wyjebane, a jedynie odpowiadam. Poza tym najprawdopodobniej nie wiesz za co polecialy bany. Z tego co widze latasz i klekoczesz, a nie wiele wiesz. Uzywam tego skryptu od ponad 2 tygodni, dzis uzywalam takze. Bana jak nie bylo tak nie ma. 

Najprawdopodobniej nikt nie wie za co poleciały bany, oprócz samego riotu, więc nie wymagaj ode mnie zebym cokolwiek wiedział. ;)

Z tego co widze to latasz i hejtujesz, oraz wypowiadasz się na tematy nieadekwatne do twojego poziomu inteligencji, dodaj, że bana nie ma na dzień dzisiejszy a co będzie jutro to ty już nie wiesz.

­345mulx.jpg

Opublikowano

Najprawdopodobniej nikt nie wie za co poleciały bany, oprócz samego riotu, więc nie wymagaj ode mnie zebym cokolwiek wiedział. ;)

Z tego co widze to latasz i hejtujesz, oraz wypowiadasz się na tematy nieadekwatne do twojego poziomu inteligencji, dodaj, że bana nie ma na dzień dzisiejszy a co będzie jutro to ty już nie wiesz.

Więc nie wymagaj ode mnie tego bym nie wymagała skoro sam insynuujesz, że za polecony skrypt przeze mnie były bany. 

dzieki bogu moja inteligencja nie jest adekwatna do udzielania sie w niektorych z tematow tutaj, uff!

Hobby:Programowanie C++, Nowinki techniczne, League of Legends, CS GO , Informatyka, Elektronika,Sport,Rap

robisz coś poza ślęczeniem przy kompie? może idź się przewietrz trochę  :rolleyes: 

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

Więc nie wymagaj ode mnie tego bym nie wymagała skoro sam insynuujesz, że za polecony skrypt przeze mnie były bany. 

dzieki bogu moja inteligencja nie jest adekwatna do udzielania sie w niektorych z tematow tutaj, uff!

Hobby:Programowanie C++, Nowinki techniczne, League of Legends, CS GO , Informatyka, Elektronika,Sport,Rap

robisz coś poza ślęczeniem przy kompie? może idź się przewietrz trochę  :rolleyes: 

A tu cie zaskoczę, byłem pobiegać a jeżeli interesują cię moje przeżycia w realu to zapraszam pw bo to nie temat o tym, a z tego co mi się wydaje to nie twoja sprawa co robię :>?

No to jestem żywym przykładem że to nie za to. Nigdy nie używałem tego bądx podobnych skryptów.

Mówisz, że nigdy nie używałeś tego bądz podobnych skryptów i dostałeś bana mam rozumieć?

­345mulx.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...