Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

L# (ban za VOLIBOTA)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, 

Chciałbym podzielić się z wami tym co się dowiedziałem.

Otóż od czasu kiedy zaczął się ban wave zacząłem śledzić wiele forum amerykańskich itp.

Po dłuższym przeglądaniu zauważyłem, że wiele osób dostało bana, które używało kiedyś VOLIBOTA.

Zatem zaciekawiła mnie ta sprawa i zacząłem się w nią zagłębiać. Popytałem wiele osób, które dostało bana jakich używało assembly.

Większość przyznała się, że kiedyś używała VOLIBOTA. Po czym kolega wysłał mi link z forum joduski, gdzie jest wypowiedz pewnego moderatora (zapomniałem nicku) o tym, że to nie jest możliwe, aby L# był wykrywalny i również podkreślił, że ban wave prawdopodobnie został rozdany za VOLIBOTA.

Chwilowo moja ideologia jest taka, że trzeba poczekać i w dużym stopniu wychodzi na to, że L# nie zawinił. Zatem trzeba czekać, aż będzie więcej informacji, aktualnie dziwne jest to, że dużo osób nie dostało bana, które też gra na L# m.in. ja. 

NIE UŻYWAŁEM ŻADNYCH EXPLOITÓW, VOLIBOTA, A NA EVADEE GRAŁEM JAK OPĘTANY NIE MYŚLĄC O TYM CZY DOSTANE BANA.

Aktualnie to moja teoria i czekam na wasze komentarze, abyśmy zebrali jak najwięcej informacji na ten temat :)

Pozdrawiam :)

Opublikowano

mi się wydaje że ban poleciał na te konta które zagrały jeden czy tam dwa mecze wtedy gdy był ten wielki update a wiele z nas miało załączonego wtedy lola i graliśmy mecze i nie wiedzieliśmy że może właśnie teraz nam coś aktualizować gre, po czym jakieś informacje od razu wpłyneły do riot a myśmy dopiero się dowiedzieli o update to wyjściu i wejśćiu do lola, przypominam że wiele osób wtedy też robiło tak że cały czas miało się załączonego lola i l#/bol tylko po to aby nie zaaktualizował nam się lol i można było grać wtedy gdy inni mieli update a my nie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...