Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema , wiadomo juz za co lecą bany z L# ? za jakie skryptyy? bo mam wolny dzien chcialem popykac czytam forum a tu bumm :( uzywam zazwyczaj skryptow : Jinx,Evade,BaseULT3, marksman

nie uzywam zadnego VoliBota mowie od razu

Opublikowano

za L# i Bola Legendary Client i inne gowienka. generalnie za reporty czytales ze usprawnili trybunal ? 

Czy ty rozumiesz, że to nie trybunał tylko jest luka w skrypci, a jezeli nie w skrypcie to został wprowadzony anty cheat?

­345mulx.jpg

Opublikowano

nie ma antycheata... ani luki jeden z uzytkownikow forum ma  zamiar sprawdzic skrypty ale moim zdaniem to nie ma sensu joduska blokuje podejzane skrypty tak jak zrobil to z Ultimate Carry. 

Opublikowano

nie ma antycheata... ani luki jeden z uzytkownikow forum ma  zamiar sprawdzic skrypty ale moim zdaniem to nie ma sensu joduska blokuje podejzane skrypty tak jak zrobil to z Ultimate Carry. 

Ja mam zamiar to sprawdzać, ma to sens ponieważ skrypty typu marksman są dostępne i każdy może podkleić takowy skrypt do kompilatora i przeryć każda linijkle kodu, sprawdzić czy jest tam coś podejrzanego. Nie mam zamiaru przeglądac wszystkich skryptów tylko te które ja używałem a jest ich może z 8.

­345mulx.jpg

Opublikowano

mi się wydaje że ban poleciał na te konta które zagrały jeden czy tam dwa mecze wtedy gdy był ten wielki update a wiele z nas miało załączonego wtedy lola i graliśmy mecze i nie wiedzieliśmy że może właśnie teraz nam coś aktualizować gre, po czym jakieś informacje od razu wpłyneły do riot a myśmy dopiero się dowiedzieli o update to wyjściu i wejśćiu do lola, przypominam że wiele osób wtedy też robiło tak że cały czas miało się załączonego lola i l#/bol tylko po to aby nie zaaktualizował nam się lol i można było grać wtedy gdy inni mieli update a my nie.

Opublikowano

Czy ty rozumiesz, że to nie trybunał tylko jest luka w skrypci, a jezeli nie w skrypcie to został wprowadzony anty cheat?

PIERDOLISZ FARMAZONY  ;) Grałem od dawna i gram nadal na wszystkich skryptach,pakietach, nawet wczoraj od 21:00 do 24:00 i nadal bana NIE MA. Nie płaczcie o swoje konta tylko grajcie, to tylko GRA. Chyba nie którzy o tym zapomnieli  ;)

Opublikowano

PIERDOLISZ FARMAZONY  ;) Grałem od dawna i gram nadal na wszystkich skryptach,pakietach, nawet wczoraj od 21:00 do 24:00 i nadal bana NIE MA. Nie płaczcie o swoje konta tylko grajcie, to tylko GRA. Chyba nie którzy o tym zapomnieli  ;)

Też grałem, gram nadal nie mam bana, ale co to zmienia, skoro osoby które grały na tych samych skryptach co ja, a dostały bana :)?

mi się wydaje że ban poleciał na te konta które zagrały jeden czy tam dwa mecze wtedy gdy był ten wielki update a wiele z nas miało załączonego wtedy lola i graliśmy mecze i nie wiedzieliśmy że może właśnie teraz nam coś aktualizować gre, po czym jakieś informacje od razu wpłyneły do riot a myśmy dopiero się dowiedzieli o update to wyjściu i wejśćiu do lola, przypominam że wiele osób wtedy też robiło tak że cały czas miało się załączonego lola i l#/bol tylko po to aby nie zaaktualizował nam się lol i można było grać wtedy gdy inni mieli update a my nie.

Może i masz racje, ja wtedy nie grałem a bana nie mam.

Trzeba czekać, co na to joduska może pochwali się co robili przez tyle czasu, kiedy to L# nie działało, i czy faktycznie było jakieś zagrożenie płynące ze strony riot games oprócz zmiany pakietów.

­345mulx.jpg

Opublikowano

Też grałem, gram nadal nie mam bana, ale co to zmienia, skoro osoby które grały na tych samych skryptach co ja, a dostały bana :)?

Może i masz racje, ja wtedy nie grałem a bana nie mam.

Trzeba czekać, co na to joduska może pochwali się co robili przez tyle czasu, kiedy to L# nie działało, i czy faktycznie było jakieś zagrożenie płynące ze strony riot games oprócz zmiany pakietów.

dasz znac jak przestaną lecieć bany ? :) dzieki z góry :)

Opublikowano

dasz znac jak przestaną lecieć bany ? :) dzieki z góry :)

Jeżeli nie będzie kolejnej fali banów, no to już chyba te konta co mieli pobanować to pobanowali, ja chyba sobie wjade na soloq :)

­345mulx.jpg

Opublikowano

Jeżeli nie będzie kolejnej fali banów, no to już chyba te konta co mieli pobanować to pobanowali, ja chyba sobie wjade na soloq :)

no i mam nadzieje ze od nowa nie zaczna banowac 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...