Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FALA BANÓW WYJAŚNIENIE

Gość xXxrobakPLxXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam wszystkich bardzo serdecznie, z tej strony xxxxrobakPLxxx, hcialbym wyjasnic pewnom sprawe, a mianowicie bany lecom teraz za legendaryklijent and inne programy, bol i L# nie ma nic z tym wspulnego, poniewarz ja popierdykam na vipie na cracked evadee, whooping i bals of jondra + divine awernes i ni ma bana, a na #L popiedykam na xeracie evade base ult, marksman i ni ma bana

zapraszam do dyskusji

edit. ewentualnie lecą za nabijanie kont tymi tymi jak to sie zwie yy autoshaporting volibot i te de.

Opublikowano

witam wszystkich bardzo serdecznie, z tej strony xxxxrobakPLxxx, hcialbym wyjasnic pewnom sprawe, a mianowicie bany lecom teraz za legendaryklijent and inne programy, bol i L# nie ma nic z tym wspulnego, poniewarz ja popierdykam na vipie na cracked evadee, whooping i bals of jondra + divine awernes i ni ma bana, a na #L popiedykam na xeracie evade base ult, marksman i ni ma bana

zapraszam do dyskusji

edit. ewentualnie lecą za nabijanie kont tymi tymi jak to sie zwie yy autoshaporting volibot i te de.

Zapewne to troll, uświadczam cię, że marny ani troche mnie nie rozśmieszyłeś.

Ban jest prawdopodobnie falami bądz randomowo .

­345mulx.jpg

Opublikowano

Zapewne to troll, uświadczam cię, że marny ani troche mnie nie rozśmieszyłeś.

Ban jest prawdopodobnie falami bądz randomowo .

to ciekawe bo moich kolegow jeszcze nie zbanowali , mowie wam wy uzywaliscie tego gowna autoshaporting i legendaryclient i sie dziwicie zjeby :D :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...