Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 PL Werbowanie przyjaciół

Redemption

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

Postanowiłem wrócić do PLa, na Samosa od nowa. W tym celu założyłem shopa normalnie, a potem wzialem ze shopa link do reje na werbowanie przyjaciół i zarejestrowałem główną postać która ma teraz 5 lvl. Z tej głównej postaci z kolei wziąłem linka reje na werbowanie przyjaciol i z niego zarejestrowalem buffa. Na żadnym z tych kont nie mam butów wiatrów, ani nie pojawia się aktywność przyjaciół. Na stronce z werbowaniem jest napisane, że trzeba podać jakiś kod (?) na werbowanie? Czy ja to w ogole dobrze zrobilem? Czy od nowa mam wszystko robic? Jak tak to jak?

Opublikowano

No to co mam zrobić? Czekać aż naprawię i wtedy zarejestrować się z werbowania?

Nie czekaj bo ta opcja juz bardzo dlugo nie dziala i nie wiadomo czy bedzie dzialac

Opublikowano

Potwierdzam nie działa ;/ Też chciałem tak zrobić a tu patrze ani nic do odebrania ani butów wiatru ani nic -.- Ciekawe kiedy to naprawią... 

Opublikowano

W werbowaniu pojawiają sie postaci po tak zwanym odświeżeniu metina jak zarejestrowałeś sie przez dobry link to tylko czekać ja wczoraj na przepustki po wyexpieniu dropka na 50 lv czekałem prawie 5 godz :)

Tylko cierpliwośc a jak nie pogadaj z GM że nie masz

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...