Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z grą

SomeOne123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Otóż pamiętam login oraz hasło do konta na steam, gdzie mam CS:GO, ale nie znam e-mailu, a oni proszą mnie o kod aktywujący, gdyż dawno nie wchodziłem i teraz muszą dostać potwierdzenie. Co mam w tym wypadku zrobić? Do supportu chyba nie da się napisać nawet bo błąd mi wyskakuje.

Opublikowano

Bez emaila raczej nic nie zrobisz . Jedyne co to próba przypomnienia sobie adresu email . Support Ci nic nie pomoże w tej sprawie dopóki nie masz swojego emaila . Możesz też spróbować aby Ci zmienili email wysyłając przy tym jakieś potwierdzenie , że konto należy do Ciebie ( np. skan cd-keya lub potwierdzenie z banku) lecz wątpie by to Ci w jakimś stopniu pomogło . Jeżeli stary steam nie miał nic wartościowego (czyt. ekwipunek , gry itp. ) lepiej kupić nowy cd-key i założyć nowe konto i zapisać sobie te dane gdzieś na kartce tak , by w przyszłości nie powtórzyła Ci się ta sytuacja :) Pozdrawiam

Pozdrawiam Wszystkich :)

Opublikowano

tam pisze że kod zostanie wysłany na domene bla bla bla np gmail.com

próbuj wpisywać e-maile jakie miałeś a może uda ci się.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...