Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

l# Lecą bany czy nie

Zgredxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak wyzej bo chce sobie wylevelowac postac do 30 i nie chce bana dostac tzn i tak to w d***e mam ale juz 25 lvl wiec ?

zapraszam:

http://www.mpcforum.pl/topic/1350652-ban-za-l/

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Skoro masz 25 lvl to po co korzystać z tych programów? Jak dałeś radę wbić 25 poziom, to dasz radę wbić te 5 kolejnych.

Najlepiej na razie nie używać, dopóki sprawa nie ucichnie! ;)­

Opublikowano

Ja gram i nie mam bana, a napierdzielam na sharpie już bardzo długo, wiele graczy pisało ban for bol, a i tak nic nie dostałem... Mam plat IV.

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

Ja gram i nie mam bana, a napierdzielam na sharpie już bardzo długo, wiele graczy pisało ban for bol, a i tak nic nie dostałem... Mam plat IV.

Ban był prawdopodobnie za jakiś skryt, to raczej nie jest wina injectowania programów mimo, że są strasznie łatwo wykrywalne i napisany przez 10 latka hack shield je wykrywa.

­345mulx.jpg

Opublikowano

Zagrałem sobie 3 gierki xerath'ckiem na smurfie i still not banned, ale zobaczymy potem xddddd

Co to ci da, że grasz na smurfie skoro łatwo wykryć ip ;>?

­345mulx.jpg

Opublikowano

Gram już 10 dzień na bolu cracked paid evadee,balls of fury, whooping, divine awarness + vip skrypty i na L# na xeracie/yasuo popierdalam z evade oczywiscie i bana nie ma :] Szkoda, że na L# Evade nie dorównuję Evadeee :D

A na konto około 800zł wydalem, ale co z tego, jak za 200zł kupie sobie takie z wszystkimi postkami i tą samą liczbą skinów :D

Opublikowano

Co to ci da, że grasz na smurfie skoro łatwo wykryć ip ;>?

Przecież oni nie "wykrywają" ip tylko je pozyskują przy każdym Twoim logowaniu -.-

Ban jest tylko na jedno konto a nie na kilka kont. ale ja jak dotąd nie miałem bana.

Pomogłem daj +++  <3

Opublikowano

Ban był prawdopodobnie za jakiś skryt, to raczej nie jest wina injectowania programów mimo, że są strasznie łatwo wykrywalne i napisany przez 10 latka hack shield je wykrywa.

stary poweidz ze ty sobie zartujesz prosze, ty masz wpisane c++ informatyka programowanie etc a piszesz ze przez SKRYPT DO CZITA ludzie dostali bana XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD stary to c*****y z ciebie informatyk jest/bedzie idz tam komputerki skladac xD

@top

jest bezpieczne nie wiem o czym wy gadacie lol gralem po kilka rund dziennie i nie mam bana

zwontpilem w to forum

Opublikowano

stary poweidz ze ty sobie zartujesz prosze, ty masz wpisane c++ informatyka programowanie etc a piszesz ze przez SKRYPT DO CZITA ludzie dostali bana XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD stary to c*****y z ciebie informatyk jest/bedzie idz tam komputerki skladac xD

@top

jest bezpieczne nie wiem o czym wy gadacie lol gralem po kilka rund dziennie i nie mam bana

Twoja składnia nie jest zbyt powalająca, ale postaram ci się odpowiedzieć.

Raczej chodziło o lukę w którymś z skryptów, ale tak nie jest ponieważ fala banów była prawdopodobnie za używanie Bola a nie L#.

Napisanie Hack shielda nie jest problemem, a jest możliwe dla 10 latka więc w czym problem co do samego programu ?

­345mulx.jpg

Opublikowano

Twoja składnia nie jest zbyt powalająca, ale postaram ci się odpowiedzieć.

Raczej chodziło o lukę w którymś z skryptów, ale tak nie jest ponieważ fala banów była prawdopodobnie za używanie Bola a nie L#.

Napisanie Hack shielda nie jest problemem, a jest możliwe dla 10 latka więc w czym problem co do samego programu ?

nie no mam problem do ciebie bo wpisales takie rzeczy jak programowania c++ informatyka a rozmyslasz nad dziura w skrypcie, czego tam szukasz sherlocku ? if inject then report to riotgames.com ? nie czaje jak mozna byc takim madrym czlowiekiem. Co do hackshielda, bedziesz o tym pisal milion lat bo @Mistejk zrobil taki program i powiedzial w jakim zakresie to jest ~gimnazjum, nie oszukujmy sie linijki w tym programie nie rozumiesz.

@Angred

made my day, nie jestem zmotywowany do dalszej dyskusji po takiej glupocie.

zrobilem sobie skrina mam nadzieje ze nie masz mi tego za zle.

zwontpilem w to forum

Opublikowano

nie no mam problem do ciebie bo wpisales takie rzeczy jak programowania c++ informatyka a rozmyslasz nad dziura w skrypcie, czego tam szukasz sherlocku ? if inject then report to riotgames.com ? nie czaje jak mozna byc takim madrym czlowiekiem. Co do hackshielda, bedziesz o tym pisal milion lat bo @Mistejk zrobil taki program i powiedzial w jakim zakresie to jest ~gimnazjum, nie oszukujmy sie linijki w tym programie nie rozumiesz.

Jeżeli nie rozumiesz linijek zawartych w tak prostym kodzie jakim jest pisany na przykład marksman to gratuluje, wróże ci bogatą przyszłość.

Co do dziury w skrypcie jest to jak najbardziej możliwe, więc nie bardzo rozumiem twoją logike myślenia, to że akurat ty nie dostałeś bana, to nie znaczy ze inni go nie dostali.

­345mulx.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...