Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy PS4 stanieje do kwietnia?

Alonos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Wachałem się dziś na kupnem ps4. Ale powstrzymałem chęć żądzy i postanowiłem poczekac.

Moje pytanie brzmi. Czy ps4 stanieje do kwietnią bądz będą bardziej korzystne oferty?

Opublikowano

@RabbiT i po co tworzysz nie potrzebny offtop... Z tego co ostatnio czytałem konsola ma regularnie spadać w dół z jej ceną, także warto poczekać te pare msc i zaoszczędzić 200-300zł

ostry.png

Opublikowano

Racja. Wstrzymaj się z kupnem do następnej generacji konsol. Wtedy ps4 na bank stanieje. Debilizm, jak masz kasę to kupuj, a nie czekaj żeby zaoszczędzić 100zł no k***a fortuna.

Opublikowano

Racja. Wstrzymaj się z kupnem do następnej generacji konsol. Wtedy ps4 na bank stanieje. Debilizm, jak masz kasę to kupuj, a nie czekaj żeby zaoszczędzić 100zł no k***a fortuna.

Jednak 100 złotych ton jest coś. Możesz zrobić za to zakupy na kilka dni. Oprócz tego jest to połowa kasy na nową grę. Także 100 złotych to jest coś.

Moje Konsole:

PS3 FAT CECHL04 YLOD - CFW DARKNET 4.66 V1.02 CEX

PS3 SLIM CECH-2004A YLOD- CFW REBUG 4.76.1 + COBRA 7.2 + WebMAN MOD 1.43.21 REBUG EDTION DEX

PS3 SLIM CECH-2504B - CFW REBUG 4.81.2 + COBRA 7.5+ WebMAN MOD 1.45.09 CEX

XBOX ONE S

Mój komputer:

Procesor: Ryzen 5 2600, Płyta Główna: MSI X470 Gaming Pro Carbon, Karta Graficzna: Sapphire RX 5700 XT Nitro+Zasilacz: Seasonic Focus Plus Gold 650W, SSD: ADATA SX8200 Pro 256GB + Crucial MX500 250GB, HDD: HGST 500GB + HGST 500GB + TOSHIBA 1TB, Obudowa: BeQuiet Silent Base 601, Chłodzenie: NZXT Kraken X62,
RAM: 4x 4GB HyperX DDR4 2133MHz CL14 (OC 3000MHz CL16)

DAC: Audiotrak Prodigy Cube Black Edition, Słuchawki: ISK MDH8500, Głośniki: EDIFIER R1280DB, Mikrofon: Trust Starzz

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wiesz, każdy przedmiot tanieje z czasem. Do kwietnia może spaść ze 100-150zł. 

Już nie długo w TV pokażą się reklamy Neonetu czy MediaExpert o wielkiej wyprzedaży

tak jak jest to teraz z Xbox 360.

Nikt do końca nie wie ale powinno stanieć :D 

1j90lz.jpg

Opublikowano

Jednak 100 złotych ton jest coś. Możesz zrobić za to zakupy na kilka dni. Oprócz tego jest to połowa kasy na nową grę. Także 100 złotych to jest coś.

No 100 złoty no to ci powiem, że obiad dla 1 osoby. :v

Opublikowano

Oczywiście, że stanieje.
Każda rzecz tanieje. Porównaj sobie PS3.
PS4 w kwietniu stanieje nawet do 200zł.
Może jeszcze dadzą jakieś promocje na wielkanoc.
PS: Za te 200zł kupisz sobie najnowszą grę, więc myślę, że warto poczekać.

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

Mam lepsze pytanie - czy nowe gry stanieją bo 200 zł to chora cena jak za grę.

Kiedyś na pewno. Ale prędko nie ma co się tego spodziewać. Może za jakieś 6 miesięcy.

Moje Konsole:

PS3 FAT CECHL04 YLOD - CFW DARKNET 4.66 V1.02 CEX

PS3 SLIM CECH-2004A YLOD- CFW REBUG 4.76.1 + COBRA 7.2 + WebMAN MOD 1.43.21 REBUG EDTION DEX

PS3 SLIM CECH-2504B - CFW REBUG 4.81.2 + COBRA 7.5+ WebMAN MOD 1.45.09 CEX

XBOX ONE S

Mój komputer:

Procesor: Ryzen 5 2600, Płyta Główna: MSI X470 Gaming Pro Carbon, Karta Graficzna: Sapphire RX 5700 XT Nitro+Zasilacz: Seasonic Focus Plus Gold 650W, SSD: ADATA SX8200 Pro 256GB + Crucial MX500 250GB, HDD: HGST 500GB + HGST 500GB + TOSHIBA 1TB, Obudowa: BeQuiet Silent Base 601, Chłodzenie: NZXT Kraken X62,
RAM: 4x 4GB HyperX DDR4 2133MHz CL14 (OC 3000MHz CL16)

DAC: Audiotrak Prodigy Cube Black Edition, Słuchawki: ISK MDH8500, Głośniki: EDIFIER R1280DB, Mikrofon: Trust Starzz

Opublikowano

Posłuchaj mnie teraz na pewno wszystko podrożeje bo jak wiemy rozpoczeły się ferie i ostatni turnus kończy się na początku marca,więc hurtownicy teraz podwyższą cene. Ale do Kwietnia gdy będzie mniejszy zbyt do pewno podrożeje na Wielkanoc,a potem po świętach na pewno stanieje i to o -50% bo będzie się powoli zbliżała premiera FIFY 2016 :)

Według mnie do Kwietnia cena będzie się trzymać dlaczego ? Teraz są ferie i ceny idą w góre ponieważ każdy chce pograć dopóki ma czas wolny,nastepnie Kwiecień to Wielkanoc więc ceny pójdą w góre ,natomiast na chłopski rozum FIFA stanieje w Maju ponieważ będzie powoli wychodziła FIFA 2016 więc 15 stanieje -25% jak nie więcej

Opublikowano

Czasami są rzeczy na które naprawdę warto wydać.

Gdyby każdy tak myślał, że wszystko kiedyś stanieje i wtedy się kupi to nikt by nie kupił 20 lat temu nowego malucha, albo poloneza,

bo przecież 180mln, a 700 zł(180mln to bodajże 18000 tyś) jest ogromną różnicą.

Gry są drogie, ale porównaj gta v na ps3, a ps4... jest napewno ulepszona o 50%...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...