Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Blokada znaków specjalnych - JTS3ServerMod

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam ciekawy problem,posiadam na serwerze JTS3ServerMod.W badnickname dodałem blokowanie znaków specjalnych w nickach:

.*!.*
.*=.*
.*-.*
.*_.*
.*#.*
.*].*
.*>.*
.*}.*
.*[.].*
.*[`].*
.*~.*
.*'.*
.*,.*
.*:.*
.*;.*
.*[$].*
.*[%].*
.*[&].*
.*[+].*
.*[*].*
.*[?].*
.*[@].*
.*[<].*
.*[{].*

Wiem trochę to chaotycznie wygląda, ale tylko w ten sposób działa.

Wszystko znaki są blokowane przez bota, poza jednym " ^ " jeśli go dodam wywala wszystkich serwera, ktoś wie jak to rozgryźć ?

Opublikowano

ciekawy czy nie po co w stopce masz javascript jak nie umiesz zdefiniować czegoś takiego :) Bo jak jesteś takim Webmasterem jak konfigurujesz JTSa to nieciekawie :D

Profesjonalne Wsparcie Serwerów TeamSpeak3          Boty funkcyjne na Serwery na zamówienie         Twórca bety Dużego Bota Serwerowego TS3

Kontakt:

PW     GG: 2660269     e-mail: [email protected]

Opublikowano

ciekawy czy nie po co w stopce masz javascript jak nie umiesz zdefiniować czegoś takiego :) Bo jak jesteś takim Webmasterem jak konfigurujesz JTSa to nieciekawie :D

@Yirumas

Sam skonfigurowałem całego bota bez niczyjej pomocy.I działa powiedział bym perfekcyjnie.

Co do tematu to ja prosiłem o poradę, a nie zbędny komentarz .Po drugie zdanie zaczynamy od dużej litery i używamy interpunkcji  http://pl.wikipedia.org/wiki/Interpunkcja .W twoim przypadku najpierw, zabrał bym się za naukę poprawnego pisania.

Opublikowano

@Yirumas

Sam skonfigurowałem całego bota bez niczyjej pomocy.I działa powiedział bym perfekcyjnie.

Co do tematu to ja prosiłem o poradę, a nie zbędny komentarz .Po drugie zdanie zaczynamy od dużej litery i używamy interpunkcji  http://pl.wikipedia.org/wiki/Interpunkcja .W twoim przypadku najpierw, zabrał bym się za naukę poprawnego pisania.

ehh, nie masz się do czego doczepić, to czepiaj się interpunkcji :) Jak się nie ma celu w życiu to chociaż taki sobie znalazłeś :) Jak pewnie czytałeś regulamin tego forum, nie jest wymagana wzorowa interpunkcja i nie zamierzam jej stosować, po co?

Śmieszą mnie młodzież, która podaje się za specjalistów i webmasterów a ma problem z czymś czym się zajmują na co dzień ( według nich). Tym bardziej, że to co robisz to podstawy podstaw i zasady, którymi powinieneś się kierować od początku programowania :)

odezwij się do mnie to ci zdradzę w czym problem i podeśle odpowiednie źródło. Nie zamieszczam w temacie z powodu możliwości złamania regulaminu z powodu strony do której chcę odesłać

Profesjonalne Wsparcie Serwerów TeamSpeak3          Boty funkcyjne na Serwery na zamówienie         Twórca bety Dużego Bota Serwerowego TS3

Kontakt:

PW     GG: 2660269     e-mail: [email protected]

Opublikowano

No już nie młodzież, jak by nie było to trojka już z przodu :) ale dziękuje za odmłodzenie.Wracając do tematu, napisałem Ci PW Yirumas.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...