Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arma 2 OA - ban na klucz

KraszoL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Jest taka sprawa, kiedyś jeszcze kiedyś podczas grania w Arme 2 na dodatku OA, wraz ze znajomymi wbiliśmy na server "Life"

wszystko fajnie, jednak w ciągu 3 dni bawiliśmy się już w bandytów, i sobie polowaliśmy na milicje, ale mniejsza z tym, z jednego typa wypadło nam nagle 1.000.000 $ I takie wow, niby fajnie ale ale po 2 dniach od tego znaleziska moje konto oraz kumpla zostało zbanowane.. a raczej zbanowany został Klucz do dodatku OA.

O ile pisałem odwoływałem się itd itd do wielu wielu typa, otrzymałem tylko wiadomość że Bany nie są przypadkiem no i takie lekkie zdziwko, no ale nie obchodziło mnie to puki możliwa była zmiana klucza i granie w DayZ: oraz Armę na kluczu kumpla, jednak po patchu, który zmienił opcje tą, i zaczą wymagać Steam, nie mam jak grać,

Chodzi mi o to czy, jest możliwośc zakupu nowego klucza oraz zamainy go na obecnym koncie tak by MP działał jak Pan Bóg Nakazał

Opublikowano

Nie wiem czy dobrze rozumiem.

Masz konto Steam z przypisanym do niego kluczem do Arma 2: OA i na ten klucz dostałeś bana i przez to nie możesz grać?

Klucz do danego konta Steam jest przypisywany na stałe i nie ma możliwości kupienia nowego klucza i zastąpienie go.

Jedynym wyjściem jest nowe konto, ew. można napisać do supportu steam z prośbą o usunięcie gry z konta i być może będziesz mógł wtedy przypisać nowy klucz do tego konta.

Opublikowano

Dokładnie tak to miałeś zrozumieć.. Okej dzięki za ODP, chciałem się powstrzymać od nowego konta.. no ale trudno

Nie rób nowego, poproś o usunięcie gry.

@edit: oczywiście napisz do supportu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...