Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostałem oszukany, co zrobić?

pablo14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Opisz jak cie oszukali bo z tego co napisałeś nic nie wiemy, za "hacki" a dokładniej? Skoro twierdzisz, że to nie ty to z pewnością ktoś inny więc zmień hasła do wszystkiego i przeskanuj komputer antywirusem.

Opublikowano

Pewnie sam muliłeś na wspomagaczach, a teraz szukasz sposobu jak odzyskać konto. 
Jeżeli wspomagacze("hacki") poszły w ruch to możesz już zapomnieć o koncie, support będzie miał to w d***e, bo będzie cały czas uważał, że to Ty jechałeś na wspomagaczu. 
Chyba że masz naprawdę mocne dowody, a zakładam, że takowych nie masz.

Opublikowano

Może że ktoś z znajomych znał twoje passy do konta i zaczął grać na hackach i dla tego ban.

Jeżeli dostałeś bana to nie opłaca się pisać do support'u bo i tak ci nie pomogą a ni nie sciągna blokady wiem coś o tym bo sam pisałem przynajmniej o zmniejszenie kary. To powiedzieli że to jest nie możliwe a bana dostałem na 20 Lat.

76561198375594763.png

Opublikowano

Jeśli jest to serwer globalny i zgłosisz się to powinni spróbować, jeśli masz na to dowody itd. Jeśli nie pomogą, możesz zgłosić sprawę na Policji(!), a jeśli jest to serwer prywatny no to cóż..

Opublikowano

siemka mam problem zostalem oszukany co support z tym zrobi czy ruszy jakos sprawe czy to oleje?

Powiedz mamie, idz do pokoju, wez poduszke i sie wyplacz. Jak nie pomoglo to powtorz ten proces.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...