Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]Metin.pl Samos woj body 35lv

Plesniawek#

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa rzeczy: Body 35lv na samosie
Metoda kontaktu: Pierw na pw i potem gg najlepiej
Opis rzeczy: Body 35lv, aura berek m2, kon 13lv, poli 2pkt, combo 1pkt, misje wiekszosc zrobiona, jest polowanie tylko, zeby orka i cos z alchemikiem, polowa zebow oddana. Eq w skrocie, buty, bransa (ebonitowa), nasior 1.5k pz, zelak i ebo+9 czyste, 5katna+9 1b slaby, lwia+9 2k pz 5 do pz kd+3 def uchylka, rib+9 sr34 8omdlenie kd+4 moba kryta. Na koncie sa 2 aury i 2 berki, ale to czytam, 177kk, po okolo 70 duzych zielonych i fioletowych, kilka medali, jakies ulepki, instr jazdy konnej, kilka ziolek, rekawica z red lasu jeszcze godzina 30 minut. 140 szkat blasku i 1 dodanie bonu.
Oczekiwana/oferowana cena:Podliczajac cale eq lacznie z yang i blaskami, teraz warte sa po 4kk, ale za jakis czas beda po 5, teraz licze 4, wszystko razem wychodzi 1.5kkk+ z czego polowa to te blaski xD 100kk na allegro to 9/11zl wiec to konto warte okolo 150, ale ja wolam 100zl przekazem pocztowym lub 120zl doladowaniem
Zdjęcia/inne informacje: Postac nie ma zlej opini, raz jakis gosc mnie okradl o dodanie, a potem pisal na wolaj, ze ja jego okradlem, ale mam ssy potwierdzajace, ze to on. Defa mam 342, 12.6k pz, hity dobre jak na aure m2 dzieki ribkowi z w miare wysokimi srednimi. Na postaci jest tez 5 setek tych hp i pe. Jak ktos ma jeszcze pytania jakies to pw. Metki w m2 wiadomo lajt, 45lv czyli metki cienia dla tego bodziaka to lajt, wiadomo, ze jak wiecej wezow i kilka zawadiakow to trzeba odjechac, ale i tak lajtowo. 

Nie wiem o co chodzi, ale w ostatnim akapicie, ze tak powiem mieszaja sie wyrazy i przestawiaja np. z poczatku w srodek, ale juz to poprawilem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...