Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ORIGEN LCS [Pytanie]

Aldoredolo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie beda bo sie nie zakwalifikowali. Musza dostac sie do Challenger Series i w tym wywalczyc sobie miejsce w LSC lub awansowac bezposrednio po zajeciu 1szego miejsca w CS. Jesli beda dobrzy moze ujrzymy ich w letnim splicie, na co osobiscie licze ;)

Edit, co o nich wiadomo, dostali sie do Challenger'a w drabince 5v5.

sygna.png

Opublikowano

A kiedy ogólnie LCS się zaczyna, i Roccat w końcu w jakim składzie gra?

Europejskie LCS'y zaczynają się 22 stycznia i trwają 2 dni, czyli do 23 stycznia(czwartek, piątek) i w weekend są amerykańskie LCS'y. Co do składu to został już ogłoszony nowy mid laner Roccatów i team wygląda następująco: 

TOP - Overpow

JUNGLE - Jankos

MID - Nukeduck

ADC - Woolite

SUPP - VandeR

A ja się zapytam tutaj, nie chcę tworzyć kolejnego tematu. MYM zagra na LCS?

Tak, ale to nie będzie MYM który kiedyś grał, w sensie że polacy typu Czaru, Libik czy Kubon. Po prostu drużyna która dotychczas grała pod baderą SupaHotCrew została chyba wykupiona przez organizację Meet Your Makers i będą teraz grać pod jej banderą. ;)

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

@Hide on bush dzieki!

Coś czuję, że Roccat bardzo silne teraz będzie, ze względu na styl gry Overa na topie, czyli spilitpush. Nukeduck wiadomo, że jest dobry, a Jankos dla mnie najlepszy jungler EU. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...