Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skiny za sms

WhR

Rekomendowane odpowiedzi

Specjalista
Opublikowano

Witam.

Jaka strona jest dobra (ufna) do skinów za sms. Leco lajki. Znalazłem jakiś ezskin opłacalny?

Opublikowano

Według mnie najlepiej kup paysafecard, możesz to kupić praktycznie wszędzie gdzie sprzedawają doładowania do telefonu. Kupisz sobie o wiele lepsze skiny a za tą samą kasę. :)

Opublikowano

@WrednyKapucyn tak tylko szkoda , że doładowanie marketu jest od 5 euro czyli ok 21zł i jeżeli będziesz chciał kupić to doładowanie (marketu steam) to będziesz musiał mieć paysafecarda za 30zł  albo mieć jakiś stary psc na którym jest chociaż 2zł :D 

h9KF4Oq.png

Opublikowano

@olek788 ale nadal na tej stronie za m4a1-s nitro płacisz 30zł, a za doładowanie do konta steam 5€, masz 3 takie. Twoje argumenty są kaleką :v A jeżeli chodzi o drobne na psc, wystarczy wejść na jakiś serwer i się popytać, czy ktoś ma :P

Opublikowano

:angry: skiny-sms.pl/oszustwo

:) ez.skins.pl/polecam sam korzystam

<_<  smscsgo.pl/nie sprawdzałem ale po wyglądzie strony sam będziesz wiedział :D

:mellow: csgosms.pl/nie wiem nie sprawdzałem

:) goskins.pl/Polecam !!!

:) sms,sklep.pl/polecam

h9KF4Oq.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...