Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

30 lvl

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lepiej kupić (jeśli tak, to skąd) czy wbić na bocie z boostem? Głównie zależy mi na IP, żeby mieć na podstawowe rzeczy typu runy i kilka champów.

Opublikowano

kupisz czy wybooscisz nie ma roznicy i tak podasz nick to cie zglosze do rito games support

@@aw boć

Opublikowano

Ja tam wbijam ręcznie ale dopiero 15 lv do marca może wbije 30 bo mało gram :P, lepiej kupić ewentualnie niech ci bot wbije lv :D

Opublikowano

Po co Ci Miszczu znowu kupowanie/bocenie konta, znowu wbijesz i poświęcisz chwilę czasu na to konto to za miesiąc, 3, 5, rok dostaniesz bana, bo może za rok zajmą się kupionymi kontami. Kup boosta IP/XP i farm to sobie na normalach, będziesz spokojny o swoje konto jak ja o swoje :D a tak to zawsze będziesz miał obawę przy jakiś ban wave'ach. Jak masz z kim grać to graj normale ;)

Opublikowano

Zdecydowanie ­lepiej i bezpieczniej samemu stworzyć konto i expić, nie masz wtedy obawy że za jakiś czas dostaniesz bana.

Kup boosty i jazda! ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...