Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z grafiką

ImmortalS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko

Ostatnio tzw. wczoraj zmieniłem komputer na stary (Laptop sie spalił, długa historia) po lol zaczął "dziwnie" chodzić.

Chodzi o rozdzielczość, Linie są gigantyczne na cały monitor i postacie tak samo duże, HUD zakrywa poł ekranu i inne takie dziwne rzeczy. Tak jakbym sobie scrollem przysunął w do środka. Wie ktoś od czego to może sie dziać ? Bawiłem sie Game.cfg itp ustawieniami w lolu tak samo, nic nie działa. Reinstalka całej gry też nic nie pomogła. Naprawdę potrzebuje waszej pomocy :(wSCURJc.png

Syn%20Fakera_eune_412_2_text.png

Szukasz supporta ? Pisz pw ;]

Opublikowano

­Jest problem, bo screen wygląda normalnie... musisz zrobić zdjęcie telefonem i wysłać, bo inaczej nie ogarniemy!

Jednak identyczny problem miałem z takimi liniami w NFS, wydaje mi się że po prostu musisz grać w oknie! (jeśli to nie pomoże, to wyślij te zdjęcie zrobione telefonem :>)

Opublikowano

grałem w oknie w borderels czy jak to tam sie nazywa i nic nie pomoga :v zaraz wrzuce szkrina telefonem

@Edit nie moglem zrobic skrina bo nie idzie sie zalogowac na konto ale znalazlem videło na ktorym grafika wyglada jak na moim lolu GTarYVm.png

Syn%20Fakera_eune_412_2_text.png

Szukasz supporta ? Pisz pw ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...