Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Potwierdzam L# wykrywalny. Dostałem Bana w trakcie gry!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak to możliwe dostać bana w trakcie gry? A jednak się da, jestem żywym tego przykładem. Nigdy nie używałem żadnych exploitów. Jedynie skrypt na combo i evade.

Nigdy nikomu nic nie pisałem o cheatach. A jednak bam dostałem po kilku miesiącach używania L#.

Czułem, że wczorajszy mini patch wprowadził coś nowego do antycheaty. Grałem dziś tylko 2 gry.

Opublikowano

sianie zamętu.

Brak screena bana (przynajmniej @mail).

Jeżeli grałeś na bol'u to masz większe szanse na bana, bo jakaś tam lista wyciekła.

Bany za botrk się ostro sypały, sam też miałem bana więc, może przypomniało im się dopiero dzisiaj o tobie?

Opublikowano

sianie zamętu.

Brak screena bana (przynajmniej @mail).

Jeżeli grałeś na bol'u to masz większe szanse na bana, bo jakaś tam lista wyciekła.

Bany za botrk się ostro sypały, sam też miałem bana więc, może przypomniało im się dopiero dzisiaj o tobie?

Jesteś ślepy ? Napisał że używał tylko combo i evade, @Liderex nie tylko ty dostałeś bana za l# na stronie joduska ktoś też dostał bana, i ktoś jeszcze na MPC dodał temat ;>

Opublikowano

Zaraz wkleję print screeny. Na Bolu grałem w 2014 roku, na liście mnie nie było. W życiu żadnych exploitów nie używałem. Interesowały mnie tylko skrypty na combo plus evade. Jeśli moi koledzy też dostaną bana to dam znać. Używają tego od tego samego czasu jak ja.

Wklejam screeny:

Opublikowano

W takim razie przepraszam, tak na szybko założyłem temat z nerwów. Choć czułem, że szybciej lub później EUNE też dopadnie fala banów. Bola nie używałem od pół roku.

Opublikowano

poleciała jakaś tam fala banów tak jak wcześniej po czym riot da sobie znów spokój i tyle.

Poleciały bany i koniec, wiecej nie będzie, to jest moje zdanie.

Rito znów próbuje nastraszyć cheaterów 

Opublikowano

Dzięki, wiadomość wysłałem już. Ciekaw jestem co odpiszą i dam znać wam ;)

A co napiszesz? Ze cheatowales, ale niech Cie odbanuja? Tez dostalem bana na main konto, w c**j skorek.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja gram cały czas na Evade + jakieś combo i nie mam bana (Eune)

Rozegrałem DZIŚ 5 meczy na skryptach i nic, znajomy też ciągle gra na L# ( on nie gra on napier*ala809421420564147469370.png) i też nie dostał ( only syndra ) 

#JebacSygnatury

Opublikowano

Lepiej się przyznać otwarcie niż udawać ;)

Mój kumpel, który gra na Bolu od roku nie dostał bana.... I gdzie tu sprawiedliwość :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...