Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Instalacja Windowsa 7 - Pendrive

lusoko

Pytanie

Opublikowano

Witam , podczas instalacji Windowsa 7 poprzez pendrive zbotowanego przy pomocy UltraISO , super extra wlacza sie windows a nastepnie wyskakuje okno zeby wybrac dysk , kiedy wybieram pendrivea zbootowanego nie wykrywa mi go , pomocy !

Z gory dzieki

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wlacza sie windows czy komputer? :)

jesli nie wykrywa ci pena w biosie to polecam pobrać plop boot manager. on wymusi uruchomienie komputera z pendrvie. wygoogluj sobie.

Wyskakuje mi okno wibdowsa mam do wybrania jezyk itd. naciskam start instalacji i wykakuje mi blad "No device drivers were found. Make sure that the installation media contains the correct drivers, and then click OK"

"Load Driver

A required CD/DVD drive device is missing. if you have a driver floppy disk, CD, DVD, or USB flash drive, please insert it now.

Note: If the Windows installation media is in the CD/DVD drive, you can safely remove it for this step."

I believe i have done nothing wrong in my installation process, from making the bootable flash drive to booting from it."

PS. Pierwszy raz bedzie instalowany system na tym komputerze.

Opublikowano

jeśli to jednak  problem związany z  iso, zmień program na rufus i nim nagraj

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

wlacza sie windows czy komputer? :)

jesli nie wykrywa ci pena w biosie to polecam pobrać plop boot manager. on wymusi uruchomienie komputera z pendrvie. wygoogluj sobie.

Age is just a number :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...