Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rożnica między wersjami

sdr123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pytanie. Kupuję Fifę 15, bo teraz grałem w 14 i mam pytanie: czy te 2 wersje bardzo różnią się na PC? I czy w ogóle ten cały system IGNITE jest dobry i czy Fifa jest teraz bardziej grywalna?

Opublikowano

15 jest bardziej grywalna, lecz w 14 nie ma problemu ze znalezieniem przeciwnika.

W aktualnej wersji dodano nowy silnik - gra wygląda bardzo realnie, w dodatku grafika bardzo dobra, ale banalne błędy piłkarzy występują dalej. 

­

Opublikowano

Wiem jak jest w Fifie 14 bo aktualnie w nią gram. Chodzi o to czy w Fifie 15 na PC jest teraz jak na konsolach, czyli, że kamera tak ładnie chodzi, tak dynamicznie, a i w ogóle zawodnicy tak fajnie biegają (nie jak klocki tak jak w fife 14)? :D

Opublikowano

Wiem jak jest w Fifie 14 bo aktualnie w nią gram. Chodzi o to czy w Fifie 15 na PC jest teraz jak na konsolach, czyli, że kamera tak ładnie chodzi, tak dynamicznie, a i w ogóle zawodnicy tak fajnie biegają (nie jak klocki tak jak w fife 14)? :D

Tak.

Dynamika i realistyczność gry została poprawiona.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Bramkarze niestety, ale popełniają często fatalne błędy, które zawodnikom na wysokim poziomie nie powinny się przytrafiać.

Jednak repertuar parad bramkarskich oraz obron jest obszerniejszy w porównaniu do starszych części.

636451494245979649038.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...