Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA: SAMP Serial ban?

ProXer360PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciał bym się zapytać pewnej rzeczy 

Co to jest Serial ban w Samp'ie 

Czy i jak można nie mieć Serial bana itp 

Więc grałem se na serwie i zmieniłem komputer bo mój 1 nie ma WIFI a zmieniłem internet z Rutera (kable itp) na Tablet'a i tak gram na kompie nr 1 i potem pobieram gta na pc nr 2 i wbijam na Samp'a i wbijam na serwer i tu mam You are baned from this is serwer i tak próbował to naprawić ale nic powiedział mi że to serial ban i nie wiem co zrobić nic nie zrobiłem na serwerze I niewiem można naprawić jakycoś pytać się 

Opublikowano

Jeśli się nie mylę to jest to taki banik przez którego nie możesz wejść na serwer  xD  :ninja:

Pisałeś, że na drugim komputerze nie możesz wejść. Spróbuj na tym pierwszym. A jeśli nie pomaga to się dowiedz za co dostaniesz tego bana, bo raczej powinni Cię o nim poinformować.

Chyba, że coś popieprzyłem, ale skoro to ban i nie możesz wejść to powinni poinformować za co i do kiedy.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Na SAMPie nie ma możliwości zrobienia a co dopiero dania takiego bana. Po prostu dostałeś bana na hosta od dawcy internetu tyle. A hosta nie wiem czy da się zmienić.

W SA:MP jest prymitywny rodzaj serialu (GPCI) i niektóre serwery po nim banują, ale jest to trywialne do obejścia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...