Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 15 - najszybszy zarobek na zawodnikach

Blazej95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jako, że 12 stycznia zbliżają się TOTY, nie ukrywam, że potrzebuję coinsów właśnie na ten cel. Nie chcę kupować coinsów przez strony- chcę zdobyć je legalnie. Gdzieś słyszałem, że można szybko i efektywnie zarobić kupując tanich piłkarzy (ok. 1000 coinsów) zmienić ich pozycję, a potem sprzedać go z zarobkiem nawet 3 razy takim jaki wydaliśmy. I tu właśnie pada moje pytanie. Czy ktoś mógłby podpowiedzieć jakich piłkarzy najlepiej kupować i sprzedawać tak żeby sporo zarobić? Będę wdzięczny gdyż chciałbym pootwierać paczki na 12 stycznia.

Jeśli pomogłem kliknij "Lubię to" ;)

Yupi Ka Yey Motherfucker

Opublikowano

Najlepiej szukać najtańszych i najczęściej obleganych piłkarzy, dokładnie takich, jakich kupuje najwięcej ludzi. Nie każdym idzie zmienić pozycję, ale choćby styl gry, np. De Gea, Cech, Sirigu, Boateng, Pepe, Koscielny, De Bruyne, Pogba, Aubameyang, Sturridge, Sterling, Mandzukic, Remy.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Warto śledzić także ceny piłkarzy na futpc.com lub futbin.com. Wtedy będziesz wiedział, kiedy ceny zawodników idą w górę, a kiedy opadają. Dużo osób kupuję piłkarzy takich jak: Ramos (napastnik), Onuoha, Lacazette, Miranda, Howard. 

­

Opublikowano

No dobra będę próbował. Dzięki wszystkim za pomoc :)

Jeśli pomogłem kliknij "Lubię to" ;)

Yupi Ka Yey Motherfucker

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...