Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Uwaga! Przeczytaj to, Biter07 oszukuje!

kar35ol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Jako, iż nie mam premium, biter07 napisał, że sprzedaje konto... oszukał mnie.

Witam mam do sprzedanie konto minecraft o nicku Biter07 (Z tego co piszą w internecie, niedługo będzię możliwa zmiana nicku)
Pewnie pomyślić, że jestem oszustem czym podobny ale tak nie jest, kończę z minecraft'em. A tylko konto siedzi, a nie jest mi potrzebne a pienądżki się przydarzą.
Dówód że posiadam konto: http://imgur.com/aoI4Vtc
Cena nie jest wysoka bo tylko 30.75zł sms, można też przelewem lub PSC oczywiście będzie taniej. Co do ceny możemy się dogadać.

I chciałbym wam życzyć wesołych Świąt Bożego Narodzenia.

SCREENY oszukańca -.-
w załączniku.

Chciałbym się dowiedzić, co mogę zrobić?

kipbrg.jpgrze4lz.jpgolh1ct.jpg
Opublikowano

Nic z tego nie rozumiem. A nawet masz nauczkę na przyszłość. Nigdy nie kupuj NICZEGO z nieznanych źródeł. Jednak lepiej wydać więcej, a mieć 100% pewność niż ryzykować i "zaoszczędzić".

2cf6pe0.jpg

"Hmm jak by to powiedzieć... Moje pierwsze wrażenie o grupie... Nie lubię was..." - Kakashi

Opublikowano

Dokładnie. Przynajmniej teraz wiemy, że Biter według Ciebie oszukuje.

"And I'm staying here to end my life,

down in the Rising Sun."

Opublikowano

Tak, to prawda. Czemuż na świecie są takie, za przeproszeniem nooby, żeby sprzedawać, a na dodatek oszukać. 

Czy policja z tym coś zrobi? Nie znam jego ip komputera, aktualnie jest na skype, lecz na "niedostępnym".

tua7ux.jpgvrq7yk.jpg

Opublikowano

Masz nauczke na Przyszłość sam zostałem oszukany na Giełda Mpc ale nic z tym niestety nie zrobię i ty także a policja...wątpie, ja bym nawet nie próbował. Tylko strata nerwów i czasu.

Opublikowano

Tak, to prawda. Czemuż na świecie są takie, za przeproszeniem nooby, żeby sprzedawać, a na dodatek oszukać. 

Czy policja z tym coś zrobi? Nie znam jego ip komputera, aktualnie jest na skype, lecz na "niedostępnym".

tua7ux.jpgvrq7yk.jpg

Policja nic z tym nie zrobi bo nie podpisałeś z nim żadnej umowy ani produkt nie byl wystawiony na allegro.\

To tak jakbyś mu dał pieniądze, tzn. zrobiłeś to z własnej woli/ głupoty. Zwał jak zwał. \

Nauczka na przyszłość, jak będziesz starszy to zrozumiesz, że wydawanie na jakiekolwiek gry pieniędzy to głupiota. Sam teraz żałuję, że za małolata wtapiałem niekiedy po 100 zł :D

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

­Proszę takie rzeczy zgłaszać do administracji (moderacji działu w zaistniałej grze lub administracji wyższej) a rozwiążemy ten problem.

Oszustów w dzisiejszym internecie jest zbyt dużo, ale dziękujemy za to że nas poinformowałeś.

Jeżeli sprawa się wyjaśni i twoja aukcja była na naszej giełdzie, użytkownik po stosownych dowodach zostanie zbanowany na naszym forum.

8372383248.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...