Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Steam] Supp kradzież

BonBox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pisałem do supportu w temacie związanym z kradzieżą i o to co mi odpisali po chyba 2 tygodniach :

Hello,

Thank you for contacting Steam Support and being a Steam customer!

We understand the frustration that occurs when you are unable to use the Community Market.

Our goal is to provide the best possible experience for you, but if you are hitting these restrictions Steam Support is unable to remove them upon request.

For complete information regarding the restrictions you are hitting you can view them on your Market page here:
http://www.steamcommunity.com/market

If you have any further questions regarding your restrictions please let us know.

Co to znaczy ? Bo słaby jestem w ang.

Opublikowano

Witaj,

Dziekujemy za skontakowanie się z nami ...

Rozumiemy twoją frustrację z powodu braku możliwości Marketu.

Naszym celem jest zapewnienie Ci możliwie najlepszych warunków, ale jeśli coś staje na przeszkodzie Pomoc Steam nie jest w stanie Ci odrazu pomoc.

W celu uzyskania pełnej informacji na temat problemu z rynkiem możesz zobaczyć je tutaj <link>.

Jeśli masz pytania dotyczące swoich ograniczeń napisz do nas.

Coś w ten deseń.

Opublikowano

To jest po prostu śmieszne napisałem o kradzieży , a oni i tak nic nie robią , i odpisują jakieś pierdoły po 2 tygodniach

Opublikowano

@BonBox

Mógłbym wiedzieć w jaki sposób zostałeś okradziony? Bo ma to ogromne znaczenie dla steam support.

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Topic .

co dokładnie im napisałeś  być może nie zrozumieli Twojej intencji i wysłali jakiś tekst (z kopiuj, wklej)

Opublikowano

Napisałem to Witam szanowny supporcie. W dniu dzisiejszym zostałem okradziony bez mojej wiedzy gość wbił na moje konto , próbował wymieniać itemy na nóż , ale jednak je sprzedał , kupił kosę i przerzucił na swoje konto. Sytuacja powtarza się 2 raz , bo gość już raz ukradł mi kosę , nie wiedziałem wgl o co chodzi , myślałem że to mój błąd że na csgolounge na steamie za szybko oferowałem i dałem przez przypadek , a to dzisiaj ten sam gość mnie okradł. Jak on wgl wszedł na konto ? Mam włączonego steam guarda. Wydaje mi się , że ten gość jakby miał jakiś podgląd na moje konto czy coś. Już łącznie straciłem ze 100 euro. Podsyłam 2 załączniki na których widać kradzież. Podam tutaj jeszcze te wszystkie screenshoty które zrobiłem. Jest to dla mnie po prostu nie zrozumiałem jak gość mógł mnie okraść nie znając moich passów ? Wgl wątpię żebym klikał w jakieś rzeczy typu obrazki itp , bo nie jestem głupi przecież a przypadkowo wątpię żeby się to zdarzyło. Jestem nie zmiernie zdenerwowany i straciłem zaufanie co do platformy steam. Wprowadzenie tych skinów do cs go to chyba najgorszy pomysł jaki mógł być , pełno scammerów , złodzieji i oszustów.  kolejny raz  wysłałem + screeny, a oni odpisali takie coś :

Hello Patrick,

Upon investigation, we cannot validate your claim.

Items will not be restored unless we can verify internally that the account was accessed by another user. We cannot restore items based on chat logs or screenshots.

Users are responsible for the security of their Steam accounts and computers, including the safekeeping of login information.

I co nie odzyskam skinów , bo niby moja wina ? Jakiś frajer mi się wjebał na konto mimo zapory steam guard ... 

Please see the link below for more information on account security:

Title: Account Security Recommendations
Link: http://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=1266-OAFV-8478

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...