Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Proxifier elsword !

MaQuden

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogarniam po troszku zrobienie tego hacka. Oglądam na yt film jak koleś wszystko se tam ustawia w CCProxy i Proxifierze. Gdy mam już włączonego elsworda i w Proxifierze pojawi sie x2.exe to trzeba włączyć WPE. Mi 30 sec. po włączeniu WPE wyskajuje błąd że nie mogą działać razem. Ogarniacie to ? I czy można po skończeniu ustawień i z proxifierem zmienić date i włączyć elsa ?

Opublikowano

Ogarniam po troszku zrobienie tego hacka. Oglądam na yt film jak koleś wszystko se tam ustawia w CCProxy i Proxifierze. Gdy mam już włączonego elsworda i w Proxifierze pojawi sie x2.exe to trzeba włączyć WPE. Mi 30 sec. po włączeniu WPE wyskajuje błąd że nie mogą działać razem. Ogarniacie to ? I czy można po skończeniu ustawień i z proxifierem zmienić date i włączyć elsa ?

Wyskakuje ci błąd bo hackshield pewnie to blokuje. Napisz trochę to jaśniej.

Opublikowano

Mógłbyś podać link tego hacka (filmik yt)? Jeśli uda mi się rozwiązać twój problem,to napiszę.

Opublikowano

Przygotowanie tego - https://www.youtube.com/watch?v=OE9xIbCgXdU

MP i HP hack - https://www.youtube.com/watch?v=tFLG8YxXgo0( to jest po zrobieniu przygotowań)

I jeszcze jedno ważne chyba. Koleś używa 2 pulpitu. Czy jest to potrzebne czy tylko on se tak ma ?

Tak, jest to potrzebne.

Zwróć również uwagę na datę tego filmiku, pewnie jest to stare i nieaktualne, lepiej znaleźć nowszą wersję.

Opublikowano

w Wpe ustawiasz CCProxy a nie x2.exe, musisz mieć VMLite albo VMware i na nim zainstalowane CCProxy i WPE a na hoście proxifer albo ProxyCap(Ja uzywam ProxyCap, bo proxifer buguje i gra się wyłącza).

ps. to nie tylko mana hack albo hp hack, można tutaj hackować także karła, giganmta, odznake nienaruszalości(na pvp nie ma K.O.) i sfery(przez co można robić solo heniry po 8-10miin i plansze w kilka minut).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...