Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z zalogowaniem się

Mojżeszzz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam nie ma nigdzie odpowiedniego dzialu do pomocy w LoL, wiec jak jest to prosze przeniesc ale nie usuwac.

wiec mam problem nie moge sie zalogowac, passy dobre (zmienialem kilka  razy i sprawdzalem pod rzad) polaczenie z internetem jest, all probowalem co bylo na stronie oryginalnej od LoL'a, wyskakuje cos takiego :  pierw to - http://scr.hu/1pa2/rm82e

po chwili to - http://scr.hu/1pa2/71obt

i wbijalem juz na stronke i probowalem all wiec nwm, nadal nie dziala, jakies pomysly?

p.s. jeszcze wczoraj okolo 23-24 normalnie gralem na koncie na ktore probuje sie zalogowac, wiec kurde juz nie wiem co robic;/
Opublikowano

kurde tylko nie mam tego co on pokazuje, zadnych ustawien dns, nic. a gra nie dziala od dzisiaj okolo godziny 12;/ sprobuje przeinstalowac ale watpie ze to pomoze

Każdy komputer to ma. A reinstall kupa pomoże.

Opublikowano

kurde tylko nie mam tego co on pokazuje, zadnych ustawien dns, nic. a gra nie dziala od dzisiaj okolo godziny 12;/ sprobuje przeinstalowac ale watpie ze to pomoze

Nie reinstaluj bo możesz nawet gry nie ściągnąć...

Masz na pewno, jak W7 to postaram się pomóc. :)

Wchodzisz w Panel Sterowania -> Sieć i Internet -> Centrum sieci i udostępniania -> po lewej stronie w kolumnie "Zmień ustawienia karty sieciowej" -> wybierasz połączenie jakie posiadasz (kablowe lub bezprzewodowe) i PPM "Właściwości" -> Wybierasz z listy "Protokół internetowy w wersji 4 (TCP/IPv4) i poniżej przycisk właściwości -> i uzupełniasz tak jak na tamtym screenie.

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...