Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arrow! Co się może wydarzyć ?

DaMiX211

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Jak ktoś z was bacznie ogląda Arrow to wie, że w pierwszej połowie 3 sezony 

Oliver Queen został zabity.

Jak myślicie co się wydarzy ?

Czy w końcu stanie się prawdziwa Green Arrow ?

Kto go uratuje ?

Czy w ogóle przeżyje (lecz raczej mało prawdopodobne) ?

I co myślicie o jamie Łazarza ?

Ja osobiście myślę, że przez kilka odcinków będzie rozpacz a następnie w Starling City pojawi się nowy bohater oczywiście wiemy że to Arsenal.

Więc przez kilka a nawet do końca sezonu możemy nie zobaczyć Arrowa w akcji.

Myślę, że jego powrót będzie "koazcki" dlaczego ?

Po1. Idzie mi na myśl, że ocali go jama Łazarza i tak na prawdę nikt go nie uratuje lecz sama jamo go do siebie przyciągnie, ale z drugiej strony ktoś tam będzie kogo sam Ras al Guhla się obawia idze tak mniej więcej z komiksów ogarnąc.

Po2. Prawdopodobnie się zmieni nie będzie tym samym człowiekiem jakim był stanie się silniejszy ale nie fizycznie, lecz psychicznie bo jak wiemy wiele przeszedł.No i nawet z wątku The Flasha możemy się domyślać, że stanie się kimś ponieważ w przyszłości zobaczył to Doktor.

Po3. No i jak można się domyślać nowa grupa będzie miała problemy chodzi o Kanarka, Arsenala i resztę ktoś już będzie bliski śmierci a tu nagle pojawi się Oliverek i wszystkich uratuje bez problemu :)

Zapraszam do dyskusji, co wy myślicie o tym jak to się rozwinie ?

Bo z zwiastunów wiele się nie dowiadujemy :)

837371446280124127260.png
Opublikowano

Uratuje go pewnie Merlin albo ten Japończyk juz nie pamiętam imienia i tak jak mówisz wyzdrowieje dzieki jamie Łazarza, ogólnie to sa rozne spekulacje mowi sie nawet o jego synu ze przejmie fach po ojcu ale chyba teraz jest na to za młody.

Tak wgl, to jestem fanem tego serialu i juz nie moge sie doczekać następnych odcinków, bardzo ciekawi mnie tez postać Felicity,

1388363882-U262029.png
Opublikowano

Serial jest strasznie prostolinijny i przewidywalny, nie wiem jak mogliście się przy nim nie zanudzić, chociaż przyznam się, że pierwszy sezon wciągnąłem bardzo szybko, ale później to wszystko zwalnia i jest coraz gorszy.

zoro_tag_by_ikoly-d38nxpb.png

by ikoly

Opublikowano

Serial jest strasznie prostolinijny i przewidywalny, nie wiem jak mogliście się przy nim nie zanudzić, chociaż przyznam się, że pierwszy sezon wciągnąłem bardzo szybko, ale później to wszystko zwalnia i jest coraz gorszy.

Widzę, że objechałeś kilka tematów nie tylko Arrow więc wymagający z ciebie człowiek :) Albo po prostu posty nabijasz xD

Co do wypowiedzi poważnie ? Rozumiem możesz powiedzieć: "Nudny dla mnie", "Bajka fchuj", ale prostolinijny, przewidiwalny ? Serio?

Ja wnioskuję, że utknąłeś na pierwszym sezonie i nie dojechałeś bynajmniej do drugiego gdzie o przewidywalności można było pomarzyć a w trzecim w ogóle nie było o tym mowy szczególnie Śmierć Oliwera nie dosłowna, ale chyba każdy myślał, że go pokona lub ktoś mu pomoże, ale jednak nie tak nie było.

W twojej ocenie jesteś chyba jedyny ponieważ w trzecim sezonie przed świąteczne odcinki biły rekordy :)

Nawet The Flash za dużo nie pogadał chociaż każdy wskazywał na niego.

A co do tematu kilka zdjęć z planu 12 odc. :

post-127260-0-79330600-1421183009.jpgpost-127260-0-10274100-1421183024.jpgpost-127260-0-66077100-1421183030.jpg

Jak widać Oliwera brak :(

Opublikowano

Nie nabijam postów tylko wyrażam swoją opinię, ale masz rację dojechalem do połowy drugiego sezonu. Po prostu jak pierwszy sezon serialu nudzi to przestaje oglądać, co się będę zmuszać ;)

Jest wiele lepszych, a mniej znanych seriali, które nawet nie mają tu tematów, bo ludzie oglądają tylko to co ma na potęgę reklam, i nie mam czego chwalić ;( jak np. Jeden z najlepszych i najbardziej klimatycznych seriali Peaky Blinders (polecam straszliwie)

zoro_tag_by_ikoly-d38nxpb.png

by ikoly

Opublikowano

Widzę, że objechałeś kilka tematów nie tylko Arrow więc wymagający z ciebie człowiek :) Albo po prostu posty nabijasz xD

Co do wypowiedzi poważnie ? Rozumiem możesz powiedzieć: "Nudny dla mnie", "Bajka fchuj", ale prostolinijny, przewidiwalny ? Serio?

Ja wnioskuję, że utknąłeś na pierwszym sezonie i nie dojechałeś bynajmniej do drugiego gdzie o przewidywalności można było pomarzyć a w trzecim w ogóle nie było o tym mowy szczególnie Śmierć Oliwera nie dosłowna, ale chyba każdy myślał, że go pokona lub ktoś mu pomoże, ale jednak nie tak nie było.

W twojej ocenie jesteś chyba jedyny ponieważ w trzecim sezonie przed świąteczne odcinki biły rekordy :)

Nawet The Flash za dużo nie pogadał chociaż każdy wskazywał na niego.

A co do tematu kilka zdjęć z planu 12 odc. :

attachicon.gif10.jpgattachicon.gif54.jpgattachicon.gif81.jpg

Jak widać Oliwera brak :(

I bardzo dobrze w końcu Arsenal sie rozwinie bo zawsze pozostawił w cieniu Arrowa. 

1388363882-U262029.png
Opublikowano

Już nie długo 21 Stycznie i tutaj zapraszam po małe co nieco :0 SPOJLERY

post-127260-0-13706300-1421616683_thumb.jpg

Urwałem kawałek wywiadu :)

21 stycznia zobaczycie Laurel w kostiumie i to, jak staje się Czarnym Kanarkiem. Ale fakt, że założyła ten strój, nie oznacza, że jest w tym dobra. Ale to część jej przygody. W 3. sezonie zaczyna od pomszczenia śmierci swojej siostry, przez uhonorowanie swojej siostry, aż do stania się swoją siostrą, ale jej własną wersją tej siostry. I myślę, że naprawdę daje z siebie wszystko. Teraz, kiedy Olivera nie ma, przejmuje stery i mówi: „Mam to pod kontrolą”. Jest silną kobietą i myślę, że skopie kilka tyłków.

Uwielbiam pracować z Emily [bett Rickards]. Jest wspaniała. Nasze bohaterki mają naprawdę niesamowite wzajemne relacje w odcinku 13. i ona jest po prostu wspaniała. Uwielbiam też pracować z Coltonem [Haynes] i Davidem [Ramsey]. Nie mam okazji pracować z nimi zbyt często, a przynajmniej nie miałam do tej pory. Teraz mamy mnóstwo scen razem. To świetne.

https://www.youtube.com/watch?v=-JTDQ40hItY

Opublikowano

Po co tak rozmyslac co sie wydarzy;)? bedzie odcinek obejrzy sie i wszystko bedzie jasne:D

Po to jest ten dział żeby sobie porozmawiać i podzielić się wrażeniami do tego ten temat to dyskusja nie tylko o tym co się wydarzy, ale też o całym serialu :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...