Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AMD o/w Intel?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam pytanie, co znaczy jaki inni daja moby np ze nie dzialaja na amd lub cos takiego? 

Nie rozumiem troche tego tez bo naprzyklad pisza ze nie dziala ale ja na AMD gram i dodalem i sru wszystko dziala i jak nalezy. Ktos mi wytulamczy dlaczego inni tak pisza i czemu tak pisza? Musi byc do tego jakies sensowne wytlumaczenie :P

Opublikowano

Siema mam pytanie, co znaczy jaki inni daja moby np ze nie dzialaja na amd lub cos takiego? 

Nie rozumiem troche tego tez bo naprzyklad pisza ze nie dziala ale ja na AMD gram i dodalem i sru wszystko dziala i jak nalezy. Ktos mi wytulamczy dlaczego inni tak pisza i czemu tak pisza? Musi byc do tego jakies sensowne wytlumaczenie :P

komputery ze sredniowiecza, to wiele tlumaczy

Opublikowano

Modele działają na wszystkich procesorach, no chyba, że zjebane jest *.msm. Problem zaczyna się z animacją, na wersji pythona 2.2 mogą nie działać, niektóre "nowe" animacje do nowego modelu. Przez co postać, mob, npc nie będzie widoczny. Problem ten eliminuje się robiąc upgrade pythona do wersji 2.7. (wiadomo upgrade nie podmianka pliku dll) lub wyrzuca niedziałające animacje.

Upgrade Python:

http://www.mpcforum.pl/topic/1138879-aktualizacja-pythona-do-wersji-276/

50596142255057180250.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...