Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

World of Warcraft 3.3.5/Warlock pomoc przy rozwoju bohatera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam przedwczoraj zacząłem grać w world of warcraft na sarwerze sunwell , wbrew opiniom innych użytkowników tego forum spotkałem tam wielu gościnnych graczy , którzy pomogli i służyli dobrą radą.

Po wbiciu 10 poziomu doszły mi do rozdania talenty , jak na razie rozdaję je samodzielnie ponieważ znalazłem możliwość zrestartowania ich , ale wiem jak to jest w przypadku gier mmorpg i bez builda/rady weterana postać rozwinie się słabo choć mogę się mylić.

Więc reasumując , mógłby mi ktoś pomóc przy rozwoju warlocka(ork)?

Interesuję mnie demology lecz do destruction też chciałbym wtrącić grosza , chyba że nie ma takiej możliwości i w grę wchodzi podążanie tylko w jednym kierunku.

Z góry dziękuję za odpowiedzi 

Pozdrawiam

RMCF

Opublikowano

Demonology do expa bierz z tego względu iż polepsza wytrzymałość i umiejętności twoich minionów + od 40 poziomu dorwiesz felguarda który jest znacznie lepszym tankerem niż voidwalker, tylko często gubi aggro więc musisz uważać jak bijesz mobki. :P

Destro dobre do PvE jest, i poniekąd do PvP. Chaos Bolt dobry do niszczenia baniek priestów choćby.

Opublikowano (edytowane)

,,tylko często gubi aggro''  

Przepraszam , mógłbyś wyjaśnić?

Drugie pytanko , mógłbym zacząć rozwijać demology a od czasy do czasu dać jakiś talent do destro aby rozwinąć sobie chaos bolt-a bądź inny czar tego typu?

Nie zrujnuje to mojej postaci ?

Edytowane przez koller44

RMCF

Opublikowano

Da radę, ale do chaos bolta raczej nie da rady dojść expiąc w demonology choć nie pamiętam już. Na WOTLK od dawna nie gram.

Co do aggro. To jest uwaga na kim skupia się przeciwnik, i jeśli przebijesz aggro, rzuca się na ciebie. ;)

Opublikowano

Już mam mętlik w głowię , nie mam pojęcia kim grać niby destro super ale fajnie jest mieć muminka hehe

Najwyżej potem zrestartuję idę w demology hehe , może ktoś polecić jakiegoś builda ?

RMCF