Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PBE 01.09.2015.

DesoPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ahri, Alistar i Braum miażdżą system! Pantheon w jungli? Nadal OP, może jakiś buff się szykuje na niego bardziej :) Skin Brauma - must have, ale kasy ni ma. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Ahri ma fajny spalsh art ale w grze nie ma nic z spalashartu . Ma rozowy kask w grze go nie ma tylko jakies wlosy..... Ma szpony na palcach  u rak nie ma nawet normalnych dloni. 

Opublikowano

Splash Ahri jest op. Już kocham, więc nawet jak w grze będzie brzydko wyglądało to warto dla tego splasha to mieć. x3 

Alitard wygląda dla mnie jak krowa, która ma miesiączkę. Strasznie mi się to nie podoba :< 

Opublikowano

Skin do Ahri fajny, może kupię, bo ten lisi mi się znudził.

btw. te zmiany nie są z 8 stycznia? dzisiaj nic nie wychodziło

Opublikowano

Rework Azira #Potwierdzoneinfo ;D

a tak na serio to mysle ze bedzie ultimate skin do pantheona jak do ezreala i udyra albo rework pantheona ostatecznie to moze byc rework shaco bo podbno ma byc ;D

Ten ekran startowy ten promien wyglada jak porazenie do jungli wiec chyba cos związane z jungla

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Ahri wygląda przekozacko. ^ ^

Morgana wygląda również lepiej, ale Ahri na prawdę niszczy system. ;)

Ogółem zmiany na +

Opublikowano

Splashy są cudowne, zastanawiam się nad kupnem Brauma i tego skina do niego! :D

Powie mi ktoś, co to za drużyna? :>

profileIcon768.jpg

Tęczowa Armia ;D

Kupuje skin do brauma ;D

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Splash do Ahri - jak najbardziej pozytywny, ale wygląd w grze? Litości... KWESTIA GUSTU! Alistar i Braum - również bardzo ładne arty, a skin do Braum'a, hah, genialny! Ekran logowania, epicki * - *

Opublikowano

Ten nowy skin do Ahri ma świetny splash, ale wygląd w grze nie powala.

Opublikowano

Splashy są cudowne, zastanawiam się nad kupnem Brauma i tego skina do niego! :D to jest nowe logo Aliance

Powie mi ktoś, co to za drużyna? :>

profileIcon768.jpg

to jest nowe logo Aliance

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...