Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wagary

AvirO1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy dobrym pomysłem jest iść na wagary do galerii katowickiej/silesii ?

jest możliwość bycia złapanym przez policje etc?

Opublikowano

Z mojego osobistego doświadczenia wiem że w Katowicach jest mnóstwo policji ale oni szukają bardziej okazji aby się naćpać lub zaliczyć jakieś ptk albo wpierdolić mandat nie łapać dzieciaki na bajach jeżeli nie wyglądasz stosunkowo młodo to nie mają się po co do ciebie przyczepić. Prędzej Straż Miejska ,ale jak nie będziesz na siebie zwracać uwagi to się do ciebie nie przypierdolą. 

1396292564-U784394.png
Opublikowano

jestem w LO :x

Z mojego osobistego doświadczenia wiem że w Katowicach jest mnóstwo policji ale oni szukają bardziej okazji aby się naćpać lub zaliczyć jakieś ptk albo wpierdolić mandat nie łapać dzieciaki na bajach jeżeli nie wyglądasz stosunkowo młodo to nie mają się po co do ciebie przyczepić. Prędzej Straż Miejska ,ale jak nie będziesz na siebie zwracać uwagi to się do ciebie nie przypierdolą. 

Opublikowano

Wiesz równie dobrze jak nawet cie zatrzymają chodź nie widzę takiej możliwości to mówisz im np. Jest godzina 12 i zatrzymują cie w centrum Katowic mówisz im że zaczynasz na godzinę 12.30 i idziesz do szkoły i z każdą godziną da się tak przemaglować aby było dobrze uwierz mi jak napisałem wyżej oni mają lepsze rzeczy do roboty niż łapanie małolatów jak byś np siedział sobie na ławce gdzieś w jakieś dzielnicy katowic weźmy np. Ligotę i palił byś papierosa na ławce to mogło by im podpaść jak byli by wredni wylegitymowali by cie i byli by wstanie sprawdzić czy jesteś na bajach ale jest to extrema z którą ja się nie spotkałem a dużo chodziłem na baje wystarczy wiedzieć jak z nimi gadać i tyle. 

1396292564-U784394.png
Opublikowano

Przyklej sobie wąsy i tyle. A na widok policji nie krzycz i nie uciekaj.

Opublikowano

Czasami tam chodzę, nigdy nikt się nie przyczepił. Jak coś to mówisz że macie wycieczkę do planetarium w Chorzowie i Ty nie poszedłeś i tyle, nie uciekaj, nie patrz się na nich.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...