Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aktualne combo do LeBlanc.

MrMatiu135

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zalezy.. Jak jesteś blizej przeciwnika lub mozesz do niego spokojnie podejsc = Q+R+W

Jezeli nie mozesz podejsc to probujesz mu Q wrzucic po czym W+R

xvez_eune_55_6_logo.png

Opublikowano

nie mam pojecia co to za moda na q - w - r ale jest slaba wedlug mnie i bezuzyteczna.

w ma wysoki dmg dzieki markowi, tak samo e, wiec combo zawsze zaczynam od q - r, a potem sytuacyjnie e jezeli wiem, ze przeciwnik moze mi uciec, cd na q sie konczy i znowu q - w i pewny kill.

ew, q - r - w - e wraz z dfg.

jednak najbardziej polecam znalezc swoja opcje - kazde combo na tej postaci wypadnie dobrze jesli sie go nauczysz oraz dostosujesz build pod to. ;)

Opublikowano

Ja zawsze wolałem Q W R E Q, nie podobało mi się to combo z podwójnym Q bo nie czułem za bardzo damage, W moim zdaniem jest bardziej opłacalne.

Opublikowano

Ja też szczególnie w realy game lubię Q>W>E>R Podwójny łańcuch jak trafisz pierwszy daje strasznie długiego snera i spokojnie można wykończyć przeciwnika, chodź tak naprawdę od sytuacji zależy i od maxowania jeśli pierwsze maxujesz Q to rób R z Q, jak z W to z W lepiej imo. 

x

Opublikowano

Ja tam wrzucam E>Q>R>W lub W>E>Q>R. Zależy od tego czy przeciwnik jest daleko lub blisko, ew. czy miniony blokują lub nie blokują.

1389638202-U295319.png

Opublikowano

combo z dfg, 100% kill na squishy/adc/supporcie:

Q->DFG->R->W->E

nie ma szans, że ktoś przeżyje

DFG po Q, bo jak puścimy DFG pierwsze to może sobie uciec i stracimy tak na prawdę DFG

Opublikowano

Double W jest wg. mnie bez sensu, najlepiej złapać kolesia w chaina(E), walnąć mu 2xQ i dobić z W, nie zapominając wcześniej o DFG. Takie przeważnie combo używam jak się na kogoś przyczaję, natomiast gdy masz blue to spamuj wszystkim co wlezie na linii. :D

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...