Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowy Mystery Gift jest powoli rozdawany

Mileno

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mystery sa zwykle.

rito moglo wziac pod uwage graczy z restrykcja na gry rankedowe i banami, a chat restryktow po prostu zignorowac, stad taka duza liczba graczy prawdopodobnie otrzyma gifta.

Opublikowano

No nie ma to jak być Elitą 5% graczy B)

W sumie mój chat restrict też jest niesłuszny ale co zrobisz, nic nie zrobisz :(

Opublikowano

Na szczęście mam 2 konta, które się łapią na mystery, ale główne konto niestety może się nie załapać. Chociaż liczę w tej kwestii na dobre serduszko wujków Riotterów  B)

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Sam nawet nie wiem do jakiej grupy osób należę, ale mam nadzieję że dostanę jednego małego gifta za tą kasę co wpakowałem w tą grę! xD­

Opublikowano

Czy jak dostałem kilka banów za wychodzenie z normali na 24h-kilka dni to dostanę gifta? Nie ma nic o tym napisane..

Opublikowano

95% ? hahaha bardzo ciekawe moim zdaniem to z 5% community powinno dostac dostalem na poczatku sezonu restricta

ale zobaczymy znajac moje szczescie to jak dostane to pewnie jakies do poppy albo nautilusa

Bullet for my Valentine <3

Opublikowano

Szkoda, że mam do każdej postaci skina. :D Ale może trafi się coś lepszego, niż mam. Np. do Evelynn. ;_; 

albo do Urgota :D

fajny pomysł z tymi skinami

Opublikowano

Mam nadzieję, że to nie będzie Ameryka dzień 1 > EUW dzień 2 > EuPolska dzień 3 itp., nie chcę czekać na tego skina :D

Podobno 95% community ma dostać skina. A podobno tyle osób miało restricty. Chyba tych masówek/niezasłużonych/na kilka gier nie biorą pod uwagę :D

Opublikowano

Heh, ciekawe czy ja dostanę, dostałem jakieś małe chat restricty jak wchodził ten system, jak je zrobiłem to wyskoczyli mi z 333 restrictami, i po 5 grach mi je zdjęli ;_;

qCsDG8m.gif
I am the "Who" when you call, "Who's there?"

Opublikowano

Jak mialem z 500 gier chat bana to ujdzie? Dodam, ze niesluszny xD

Z tymi giftami to tak jest, Brazy dostaja jakies ultimate/legendary a Ci skilled dostajo Poppy.

( Moje ostatnie mistery gifty to Poppy, Rammus i Mundo -.- ).

Wyslalem koledze z brazu i dostal Infernal Nasusa  ^_^

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...