Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Marksman Pomocy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam małe pytanie gdzie najlepiej ustawić sobie orbwalking na marksmanie tak żeby wygodnie wrzucało się skile samemu ? Od dłuższego czasu staram sie oduczyć grania na hackach dlatego używam tak naprawde tylk Orbwalkingu ale na spacji niestety mi nie pasuje bo postac folołuje kursor a spacji uzywam czesto do obserwacji i wtedy np postac sie zatrzymuje gdyp atrze co sie gdzies tam dzieje.

Problem z botem do IP pisze ze mam nie poprawna kolejke nie wiem czemu po reinstalu to sie zrobilo

Opublikowano

polski trudny język:)

pewnie wrzucilo Cie do kolejki z niskim priorytetem. 

X trzymaj jak chcesz sam skille wrzucac xD a jaka to roznica ze ci followuje czy nie? :O jak chcesz zeby nie to pusc i tyle, ja pierdoleXD

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

Widzę że cieżko zrozumieć.. ponieważ ja gram na odblokowanej kamerze i klikam na mape gdzie ma iść po czym patrze po całej mapie co się dzieje i wracam do postaci klikając Spacje aby zobaczyć gdzie ona już jest i wtedy jest autofollow ktory po najechaniu np. na mape cofnie mnie do bazy ale zatrzyma postać. Ja p******e taki problem jak to napisałeś... Co to znaqczy że mnie wrzuciło do niskiej kolejki ? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...