Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Program AC Unity przestał działać.

blazej2222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Na samym poczatku powiem, ze gra nie uruchomila sie ani razu.Crash nie wystepuje w zadnych aktach, jakubach de moleyach itd. , tylko gra wgl nie chce sie odpalic.Dostalem na swieta, zainstalowalem, samo sie spatchowalo i za kazdym razem gdy pojawia sie okienko z assassynami to program acu przestal dzialac.Spec. komputera:

Grafa GTX650

procek phenom 940 3 ghz

Win 7 64 bit

8GB ramu

Dysk dwa TB

Probowalem robic rozne cuda, aktualizaowac sterowniki, usuwac zawartosc foldera ACU z moje dokumenty,czyscic temp,reinstalowac te microsoft c++, tworzenie innego konta, sprawdzanie plikow gry itp.

Support ubisoftu napisal standardowo ze stworzyc nowe konto, zaktualizowac sterowniki microsoft c++ itd. a poza tym, ze moja karta i procek nie spelnia wymagan minimalnych(lolz)

Na innych forach problem ze acu przestal dzialac dotyczy tylko jakis aktow i scen, natomiast ja ani razu nie uruchomilem tej gry.W necie znalazlem 3 tematy na roznych forach dotyczacych tego samego problemu ktory posiadam.Niestety, zero odpowiedzi na zaden z nich.Prosze, moze wy cos poradzicie bo jestem juz ostro zdenerwowany

Opublikowano

Problem jest taki że masz GTX 650, a gra wymaga(minimalnie) GTX 680 lub mocniejszego. Lolz? To dość duża różnica, wręcz ogromna. Masz za słaby komputer i tyle.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...