Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]Najtańszy elo boosting League Of Legends

Farex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

863561420750651366506.png

- tak, ja to Farex i to jest mój znak "firmowy"

nazwa rzeczy: League Of Legends boosting

metoda kontaktu: PW

opis rzeczy: Najtańszy elo boosting League Of Legends. Jestem zaufaną i dość znaną osobą na forum, więc nie ma obaw, że coś pójdzie nie tak :) Jako, że dopiero zaczynam i nie mam wyrobionej "marki" to przygotowałem specjalną promocję dla pierwszych osób!

forma płatności: PayPal, przelew bankowy

oczekiwana cena: 

Cennik:

575591420753946366506.png

zdjęcia lub inne dodatkowe informacje: 

Na chwilę obecną boostuje tylko do diamentu 5. Czas oczekiwania na wykonanie zlecenia jest ustalany indywidualnie, ale zazwyczaj jest to kilka dni.

Zastrzegam sobie prawo do nie boostowania konta jeśli otrzymuje ono mniej niż 15 lp za wina.

Zapewniam:

100% bezpieczeństwa

100% skuteczności

100% dyskrecji

100% satysfakcji

331171420792066366506.png

1. Jako, że nie mam wyrobionej opinii, bo dopiero zaczynam boostować, mam promocję dla trzech pierwszych klientów! Trzy pierwsze zgłoszenia w tym temacie otrzymają darmowy boosting, ale maksymalnie do 3 dywizji!

Opublikowano

Polecam, trafiłem na YoloQ, bota na tego pana przejebałem (Braum xD).

*Promocja kusząca lecz nie skorzystam ;)

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Hmm... ja skorzystam z promocji. Zobaczymy jak sobie poradzisz w platynowym ZOO, spróbuję załatwić jakieś konto. Podrzucić na PW (jak zdobędę)

Opublikowano

Jak kupie teraz z B5 do B4 to bede mial dzisiaj? zalezy mi na tym zebys wbil wtedy kiedy wylaczyli rankedy...

A tak serio, srednio sie oplaca, na allegro jest taniej, a tak czy tak wyboostowana dywizja to nic :)

Opublikowano

Jak kupie teraz z B5 do B4 to bede mial dzisiaj? zalezy mi na tym zebys wbil wtedy kiedy wylaczyli rankedy...

A tak serio, srednio sie oplaca, na allegro jest taniej, a tak czy tak wyboostowana dywizja to nic :)

U mnie jest najtaniej. Na allegro np. w silverze masz 25/30zl za dywizje, u mnie jest za 20.

Opublikowano

Polecam, lecz sam nie skorzystam (Wole mieć swój silver niż gold z którego spadnę :))

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Boostuję również gry placementowe.

Ceny to: 5zł za 1 grę

Zapraszam!

A jeśli przegrasz? to?

­

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

A jeśli przegrasz? to?

­

To będzie przegrana więcej. Oferuje gry w placementach ale nie gwarantuję samych winów.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...