Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o chłopakach w rurkach ? :D

Kompany.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a poza tym zauważyłem, że chłopacy zaczęli się robić coraz mniej jak chłopcy i to mi się nie podoba ... nie uważam, że chłopak w rurkach jest mniej wartościowym człowiekiem niż dres i mimo, że nie podobają mi się obcisłe, różowe i w ogóle takie trochę (sorry za określenie) gejowate ciuchy, nie znaczy, że mam od razu takiego chłopaka odstawić na boczny tor i słowa z nim nie zamienić ... A wy co o tym myślicie ?? :)

Opublikowano

No cóż, taka jest dola biedaczków cebulaczków.

Nie stać Cię na jeansy? To kup sobie ich mini-wersje - rurki.

Każdy orze jak może. 

Opublikowano

Nie obchodzi mnie wyglad czlowieka i to jak sie ubiera tylko to co ma w sercu i jak traktuje inne istoty ... w tym ludzi ...

No niby tak ... Ale nie denerwuje cię to jak chłopak przechodzi obok ciebie w np czerwonych rurkach ?? ... Mnie *** Coś trafia normalnie ...

1303589355-by-gemini1801-600.jpg

Opublikowano

No niby tak ... Ale nie denerwuje cię to jak chłopak przechodzi obok ciebie w np czerwonych rurkach ?? ... Mnie *** Coś trafia normalnie ...

czerwonych? znam typa co ma rozowe do tego robi wlosy na lakier i co przerwe lata poprawiac..

Opublikowano

czerwonych? znam typa co ma rozowe do tego robi wlosy na lakier i co przerwe lata poprawiac..

ja znam takiego, który w trakcie lekcji "proszę pani, mogę do toalety, bardzo muszę (chodzi tutaj oczywiście o potrzebę fizjologiczną)", a ten staje przed lustereczkiem i się poprawia  xD

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

To jest chore co się dzieje z tymi chłopakami ... Znam jednego co zafarbował włosy na niebiesko .. No " Idiot's everywhere " ... -.- To ja już wole kiboli bo w razie wojny oni pójdą bronić nasz kraj a ta p***a będzie szukał rurek w szafie ... -.- żenada

Opublikowano

Nie.Nie denerwuje mnie nic.Akceptuje wszystko i kazdego,oprocz nietolerancji,agresji i innych rzeczy robiących krzywde drugiemu czlowiekowi badz zwierzęciu

ie068n.jpg
Opublikowano

Chłop w rurkach to nie chłop... gdzie mieszczą się jajka?

Ten tekst jest tak kur*a żałosny, ze nie daje radę HAHA beka

Dopóki nie ubiera się w sukienki i się nie maluje to mogę z nim wypić piwo czy pogadać zwyczajnie.

Powtarzam, nie mam nic do ludzi chodzących w rurkach.

A i jeszcze jedno, o co macie taki ból dupy, że ktoś chodzi w rurkach czy w szerszych spodniach? Żałosne.

VNp6c2U.png

Opublikowano

Ten tekst jest tak kur*a żałosny, ze nie daje radę HAHA beka

Dopóki nie ubiera się w sukienki i się nie maluje to mogę z nim wypić piwo czy pogadać zwyczajnie.

Powtarzam, nie mam nic do ludzi chodzących w rurkach.

A i jeszcze jedno, o co macie taki ból dupy, że ktoś chodzi w rurkach czy w szerszych spodniach? Żałosne.

Bo to jest śmieszne jak chłopak robi z siebie P^^^e ( za przeproszeniem )

1381326247-nzeugw-600.jpg

Opublikowano

Bo to jest śmieszne jak chłopak robi z siebie P^^^e ( za przeproszeniem )

Okej, może być śmieszne, ale co Cię to obchodzi? 

Dobrze, że Ty pójdziesz zginąć za kraj, dobrze że Ty nosisz te zwykłe spodnie.

Powiedz mi tylko co Cię to obchodzi, że ktoś nosi ciasne spodnie?

VNp6c2U.png

Opublikowano

Okej, może być śmieszne, ale co Cię to obchodzi? 

Dobrze, że Ty pójdziesz zginąć za kraj, dobrze że Ty nosisz te zwykłe spodnie.

Powiedz mi tylko co Cię to obchodzi, że ktoś nosi ciasne spodnie?

Po prostu denerwuje mnie to. Miałem prawo wyrazić własne zdanie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...