Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy Dark Souls 2 da radę na high na tym sprzęcie?

ezio2322

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam laptopa z oto takim sprzętem:

Intel Core i5-4200M CPU @ 2,50Ghz
8gb Ram
Windows 8.1 64 bity
Intel HD Graphics 4600 2GB

Nigdy nie grałem w Dark Soulsa, czasami oglądałem filmiki.Czy gra mi się spodoba jeżeli jestem weteranem Gothica, Skyrim, Mount&Blade(wszystkie części)?
Wiem że czasami jedną misję można robić 900 razy.

Aha, czy warto skorzystać z tej aukcji 

http://allegro.pl/gra-pc-dark-souls-ii-2-pl-steam-cd-key-automat24-7-i4961553966.html

Dzięki za odpowiedzi.

Opublikowano

Ta karta jest zintegrowana, gostek na gry online pisał że z taką kartą gra nie pójdzie.Hmm muszę pomyśleć.Czekam na więcej odpowiedzi.

Opublikowano

Ta karta jest zintegrowana, gostek na gry online pisał że z taką kartą gra nie pójdzie.Hmm muszę pomyśleć.Czekam na więcej odpowiedzi.

Wiem, że jest zintegrowana. Mam taką samą, bo moja się spaliła i czekam na nową. Działają mi normalnie gry jak Skyrim, CS:GO etc. Także powinno pójść.

Opublikowano

Grałem na high na piracie(odinstalowałem po 40 minutach) i często zdarzały się sekundowe lagi.Najgorsze jest to że wymagam teraz od gier wszystkiego na max detalach bo kupiłem sobie ps4, a najważniejsza w grach jest G R Y W A L N O Ś Ć.Muszę jeszcze przemyśleć zakup, na razie jestem w 45% na tak ;p

Opublikowano

Grałem na high na piracie(odinstalowałem po 40 minutach) i często zdarzały się sekundowe lagi.Najgorsze jest to że wymagam teraz od gier wszystkiego na max detalach bo kupiłem sobie ps4, a najważniejsza w grach jest G R Y W A L N O Ś Ć.Muszę jeszcze przemyśleć zakup, na razie jestem w 45% na tak ;p

Skoro chcesz na max detalach to tu nie licz. Powinno być średnie/minimalne - skoro chcesz na wydajność też stawiać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...