Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Szczesliwe drzewko

Codii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam widzialem na niektorych serwerach ze sa takie gabki "sponge" i jak sie po nich biega dostaje sie np exp koxy diaxy itp. To jest plugin/skrypt na to? Jezeli tak to prosze o podeslanie mi go. :)

--

Opublikowano

Jest to plugin, skryptow nie polecam bo sa badziewne, pluginy masz na necie wystarczy wpisac cobblex, tylko ze wiadomosci dropu sa bukkitowe np. "Wylosowales przedmiot: GOLDEM_APPLE"

Opublikowano

@komiksyk CobbleX to jest cos takiego ze jak sie polozy i sie rozwali to ci ity wylatuja a ja chce cos takiego ze jak sie po tym biega to sie dostaje itemy.

--

Opublikowano

@komiksyk CobbleX to jest cos takiego ze jak sie polozy i sie rozwali to ci ity wylatuja a ja chce cos takiego ze jak sie po tym biega to sie dostaje itemy.

Jeżeli nie zależy ci na czasie mogę wysłać ci skrypt jutro około 12 lub 15. Przepraszam ale jestem na tablecie co wyklucza naposanie skryptu. Założę się jednak że zaraz ktos to zrobi szybciej i będzie to plugin ;)

@down Gdybym umiał to bym napisał plugi jednak moje umiejętności jak narazie kończą sie na komendach /słońce itp.

Co do skript jest pewne mądre przysłowie "lepszy rydz niż nic" ;)

reklama.png

Opublikowano

@Kolumb_PL

Nikt z mpc nie zrobi na 80% szybko za darmo pluginu bo to takie jak ja lenie (nie chciałem tym nikogo urazić, tylko powiedzieć jak jest).

@topic

Można w łatwy sposób edytować cobblex (o ile masz legalnie zdobyte src ; 3 ) zmieniając eventu kładzenia na chodzenia + jakieś tam małe zmiany ;).

Skryptu ci odradzam, gdyż możesz mieć błędy i lagi przez niego :).

logo-mpc.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...