-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz
- 0

Pytanie
Aysein
Aysein
Witam, mam pewien problem.. kupiłem komputer:
- Procesor AMD Athlon x2 2,6ghz z chłodzeniem wieżowym Thermalight + wiatrak 120mm
- płyta główna Gigabyte GA-M61PME-S2
- 3Gb ram ddr2 goodram w dwóch kościach 2gb oraz 1gb
- karta graficzna Gigabyte Radeon 4670hd 1gb ddr3
- zasilacz modularny CoolerMaster 520W
To wszystko zamknięte w obudowie SilentiumPc Gladius, dodatkowo zamocone 5 wiatrakow 120mm.
Zestaw nie posiada dysku twardego.
Lecz nie było tam dysku twardego, więc podpiąłem go z mojego starego komputera i sam dysk działa (czyta go normalnie z tego co zauważyłem wchodząc na mój komputer) i w "sprzęt" w menadżerze urządzeń też nie ma tam żadnego wykrzyknika ani pytajnika. No i podpiąłem go i gdy chce włączyć komputer to przy ładowaniu systemu XP komputer się restartuje i tak w kółko.. można go tylko włączyć w trybie awaryjnym. Na dodatek zauważyłem że nie ma kilku sterowników ale nie mam ich jak zainstalować bo w komputerze nie ma stacji dvd.. w ogóle dziwne rozmieszczenie tego komputera 2 wiatraki z góry 2 wiatraki z przodu i nie ma nic miejsca do tego wiatrak z tyłu i chłodzenie wieżowe.. Myślalem czy by nie zainstalować sterowników jakimś programem typu Driver Robot czy Slim Drivers ale nie wiem czy to coś da.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.