Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

naprawa słuchawek?

vance14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hejka, ma ktoś pomysł, jak by naprawić takie oto słuchawki

http://iv.pl/images/27232381591543853938.jpg

szkoda wyrzucać, grają zajebiscie  :P

tutaj chodzi o to, że zerwały się takie plastikowe zaczepy, w których był metalowy pręcik, który trzymał całą słuchawkę. teraz to słuchawki trzymają się tylko na kablu i do tego zerowe dociśnięcie

improwizowałem taśmą izolacyjną + wzmacniającym pręcikiem ale to działa na krótką chwilę jednak efekt zadowalający

Opublikowano

Wyrzuć ten złom, pewnie gra tragicznie w porównaniu do normalnego sprzętu :p Musiałbyś do nich  nowy pałąk skombinować ale nie wiem jak ich budowa wygląda.

Ewentualnie kupujesz poxipol, rozrabiasz, nawalasz tam tego dużo i czekasz dzień-dwa aż stwardnieje na kamień. Powinno wytrzymać trochę.

Opublikowano

Wyrzuć ten złom, pewnie gra tragicznie w porównaniu do normalnego sprzętu :P Musiałbyś do nich  nowy pałąk skombinować ale nie wiem jak ich budowa wygląda.

Ewentualnie kupujesz poxipol, rozrabiasz, nawalasz tam tego dużo i czekasz dzień-dwa aż stwardnieje na kamień. Powinno wytrzymać trochę.

bardzo bym chciał posiadać umiejętność oceniania bez sprawdzania jaką ty posiadasz :) naprawdę

a tak na serio - kup, posłuchaj i wtedy oceniaj.

słuchawki mam o takie

www.ceneo.pl/15518459
Opublikowano

Kosztuje 90 zł, nie ma nawet firmy, nikt o tym nie słyszał i w nikim nie wzbudziło zachwytu. To ty kup dobry sprzęt, posłuchaj go, a dopiero mów, że jakiś chłam jest dobry.

Nowego pałąka do nich raczej się nie dosztukuje, spróbuj porządnie skleić poxipolem jeśli Ci tak na nich zależy.

Opublikowano

Kosztuje 90 zł, nie ma nawet firmy, nikt o tym nie słyszał i w nikim nie wzbudziło zachwytu. To ty kup dobry sprzęt, posłuchaj go, a dopiero mów, że jakiś chłam jest dobry.

Nowego pałąka do nich raczej się nie dosztukuje, spróbuj porządnie skleić poxipolem jeśli Ci tak na nich zależy.

przeczytaj proszę jeszcze raz pierwszy post

czy widzisz gdziekolwiek, że napisałem, że proszę o ocenę słuchawek? rozumiem, że masz słuchawki za ponad 1000zł i kartę dźwiękową też w tej cenie, wydaje się to całkiem naturalne twoje zdanie. dla mnie jakość dźwięku w tych sluchawkach jest fenomenalna i powinieneś to uszanować a nie dobiegać swoich racji, jakbyś zawsze z tytułu kidmoderatora musiał ją mieć (wydaje mi się, że kiedyś byłeś moderatorem)

naprawdę nie mam ochoty na sprzeczki, więc proszę więcej tutaj nie pisz no chyba, że masz jakiś jeszcze pomysł dotyczący TEGO TEMATU

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...